B&B Hoeve Vaassen
- Draadloos internet
- Speeltuin
- Animatie programma
- Sportfaciliteiten
We hebben de beste aanbieders voor Bed & Breakfast B&B Hoeve Vaassen voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieBed & BreakfastAward GoudZeer goede service Ga naar accommodatieDe Bloesemgaard
Bed & BreakfastZeer goede service Ga naar accommodatieAan de Bagijnstraat
Bed & BreakfastZeer schoon Ga naar accommodatieDe Hooge Woeste
Bed & BreakfastZeer goede service
- Nicole en Richard21-11-2011
Een aanrader!
B&B Hoeve bevindt zich net buiten Vaassen op een bijzonder rustige plek. We hadden deze B&B geboekt om te kunnen overnachten na een avondvullend smaakfeest in Vaassen. De gastvrouw heeft ons naar het restaurant gebracht en wilde ons ook weer ophalen. In het onderkomen is aan menig detail gedacht. In de ochtend werd door haar en haar behulpzame zoon een voortreffelijk luxe ontbijt geserveerd. Kortom: geweldig goed plekje. Complimenten aan de uitbaters!
- Ton27-09-2011
Wat een heerlijke plek
- Rita26-03-2011
Perfecte B en B!!
Gezellig ingerichte 'woning'. Met alles er op en eraan. Gastvrije ontvangst, goede plek om tot rust te komen. Genoeg te doen in de omgeving. Lekkere slaapplek zeker ook door de landelijke ligging. Ontbijt op en top verzorgd. Wij gaan hier zeker vaker gebruik van maken. Erica, bedankt voor de gastvrijheid!
- Kindvriendelijk
- Rolf11-03-2011
Relaxed met grote R
Erg gastvrij en vriendelijk. Mooie ruime schone kamers met prima bedden. De badkamer laat ook niets te wensen over. Perfecte plek om lekker tot rust te komen. Niets lekkerder dan s’morgens de tuindeuren openen en lekker ontbijten in de zon met uitzicht op kasteel cannenburch.
Enorme aanrader!!!
Bed & Breakfast B&B Hoeve Vaassen info