Paardeweide ( gelegen op park Uddelermeer )
We hebben de beste aanbieders voor Paardeweide ( gelegen op park Uddelermeer ) voor je op een rij gezet:
Guesthouse Lazey
VakantiehuisHet Veluws Vakantiehuisje
VakantiehuisDe Betuwe
VakantiehuisDe Eikensingel
VakantiehuisOp de Veluwe (bng.park Kamphorstheem)
VakantiehuisBospark de Schaapskooi
Vaatwasmachine
Wasmachine
Adresgegevens | Blekemeer 29, 3888 LG |
Paardeweide ( gelegen op park Uddelermeer )
prachtig huisje met mooie tuin. lekkere bedden en kussens. rustige plaats geen gillende kinderen of lallende gasten. alles super schoon en fijn zwembad voor de kinderen en ouders. jammer dat door de droogte veel afschijdings groen is doodgegaan en daardoor minder prive gevoel had. dus vacantie gangers even water geven.kleine moeite.
Bij het binnenkomen op het park zeer gastvrij ontvangen door de beheerder van het park en eenmaal bij het chalet aangekomen blij verrast bij het zien van de prachtige chalet zowel de binnenkant als de buitenkant is een lust voor het oog! Een Topvakantie gehad, wij komen zeker nog een terug!
Zeer compleet ingericht en mooi gelegen op rustig en schitterend park. De vraag rijst wel ok de chalet in een strenge winter voldoende behaaglijk warm te krijgen is, wij merkten in een zachte winter een vreemde kille luchtcirculatie. De beheerders van het park verdienen een pluim. We werden op een fantastische manier ontvangen.
Paardeweide ( gelegen op park Uddelermeer )
Een hele fijne vakantie gehad in dit schitterend gelegen huisje. Wij hebben vele huisjes gehuurd, maar dit huisje is werkelijk geweldig. Zeer compleet ingericht en heerlijk gelegen. Een schitterende omgeving en zeer veel mogelijkheden om er op uit te trekken. Hell geschikt voor wandelen en te fietsen. Er staan trouwens twee fietsen gratis voor je klaar.
Zeker een aanrader!
Heel mooi chalet, luxe en compleet ingericht op een rustig park. Je loopt inderdaad zo van het park het bos in. We hebben de afgelopem jaren heel wat gehuurd, maar dit spant echt de Kroon!!