Nieuw Grapendaal
VakantieparkVakantiepark Eiland van Maurik
VakantieparkLandal Heideheuvel
VakantieparkBuitengoed 't Sikkeler
VakantieparkKastelenhof (bungalowpark)
VakantieparkDe Boshoek (vakantiehuizen + camping + groepsvilla's)
Vakantiepark
Adresgegevens | Ossenkolkweg 3, 7396 NH |
Nieuw Grapendaal
Geen aanrader. Mevrouw is erg onvriendelijk en weinig meedenkend. Kan een voorbeeld nemen aan haar man. De honden zijn een ramp. Onbetrouwbaar en blaffen de hele dag.
Huisje was oud en vochtig. Rook muf. Sanitair lekte. Slecht te verwarmen. Camping was oud en vervallen. Nee geen aanrader.
2 nachtje gelogeerd. We voelden ons gelijk thuis. Eigenaars waren super attent. Mijn dochter is bij de geiten gaan kijken tijdens het voeren.
Wij hebben 2 ochtend de ontbijt mand besteld met super lekkere geitenkaas. De mand krijg je tegen de avond. Alles zit erop en eraan. Geen vleeswaren maar die mis je niet. Koffie. Thee. Boter. Vers fruit. Eitjes. Bolletjes en boterhammen. toetje. Melk. Je kon er gewoon ook van lunchen zoveel kregen we. Aanrader dus.
Super lief tiny huisje. 2 kook pits dus handiger is als je iets thuis van te voren klaar heb gemaakt.
Lekkere bedden. En gave bedstee. Zaten in het huisje de slootkant.
Aanrader! Als je van rust houdt en lekker eropuit wil met de fiets.
Helaas weinig kinderen maar denk dat als je van natuurcampings houdt en huisjes het hier heel leuk is. Bbq plek bij het huisje en zag ook er eentje voor bij de camping.
Je waant je in Frankrijk door de wijnranken en omgeving. Kleinschalig en verzorgd. We stonden op het kampeerterrein tussen de appelbomen, wat een sfeer! De eigenaren zijn ook vriendelijk. De boer nam rustig de tijd om de dieren te laten zien aan ons en onze dochter van 1. Genoeg (buiten)speelgoed op het terrein ook trouwens!
Veel hoge beoordelingen op zoover. Maar is door ons heel anders ervaren. Zure eigenaren en geen faciliteiten. Met name de eigenaresse is ons erg tegengevallen..
verder is de speeltuin aan onderhoud toe en is het zwembadje niks. Omgeving wel prima.
Bungalow (Wolvennest) met alle nodige comfort voor een kort verblijf in deze streek. Gratis Wifi, TV, parkeerplaats, ...
Superrustige buurt, op 1 km van de Ijssel, ideaal voor toeristen die een alternatief zoeken voor de vaak duurdere ketens van bungalowparken die enkel naar het commerciële rendement kijken. Als je op doorreis bent, of vooral de streek wil verkennen is het een goede verblijfplaats. (Fietstoerisme,...)
Goede bedden, ruime leefruimte met voldoende plaats voor 8 personen.
Als we dan toch nog iets van kritiek willen geven : het sanitair is onvoldoende berekend op 8 personen, omdat ook het toilet, de douche en de wastafel achter 1 deur van de badkamer zitten. Wij waren gelukkig maar met 5 personen, zodat de wachtrij nog mee viel...
Vriendelijke ontvangst en goede prijs/kwaliteitsverhouding maakt dat we er in dezelfde omstandigheden zeker opnieuw zouden boeken.
(Online boeken hoeft niet, je kan gewoon telefonisch contact opnemen en luisteren wat er wanneer nog beschikbaar is.)
Bij boeken werd gezegd betaal pas bij aankomst/verblijf. Na boeken kreeg ik een mail om het gehele bedrag over te maken.. Hier een melding van gemaakt ze gaven de reisorganisatie de schuld. Eenmaal bij het park wij de auto bij het huisje (kwamen pas in de avond aan). De volgende ochtend komt mevrouw vertellen dat de auto hier niet mag staan. Euhm hier staat duidelijk:
Gratis! Privé parkeren is gratis. U kunt parkeren bij de accommodatie. Reserveren is niet noodzakelijk.
Maar goed wij netjes auto weggezet. Met uitchecken vroegen wij of we iets later konden (ivm baby). Dit werd meteen in rekening gebracht. Prima geldklopperij geef mijn kind wel in de auto zijn flesje! Never nooit meer! Zo onvriendelijk dit had ik echt niet verwacht! Maar ook al plaats je een recensie die verwijderen ze toch weer! Jammer maar helaas ik blijf hem plaatsen de mensen moeten toch ook onze waarheid weten!