Laagste prijsgarantie

10FenomenaalScore uit 5 reviews
  • 10Kindvriendelijk
  • 10Waardering

Vakantiehuis info

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

5 Reviews over Donkelsgoed Groepsaccommodatie

• 10Fam.J.Jongejan05-10-2022

Een 1 woord " fantastisch "

50 jarig huwelijksfeest gevierd. Prachtige, in oude stijl , gerenoveerde accomodatie. Mooie locatie en heel veel ruimte en prachtige ligging. Super vriendelijke eigenaars. Buitengewoon tot in de puntjes perfectie.

• 10Kindvriendelijk
  • 10Bart & Jenny09-08-2021

echt een aanrader!

Wij mochten de eerste gasten zijn van deze accommodatie. Een prachtige accommodatie met veel sfeer. Het is heel erg ruim en we hebben uitgebreid gebruik gemaakt van de schitterende keuken. Bedden waren heel goed en zo handig dat bijna elke slaapkamer een eigen badkamer heeft. Mooi landelijk gelegen. We hadden fietsen meegenomen en in de buurt van Deventer gefietst. Leuke mtb routes en vlakbij de bossen. Echt een aanrader. We hopen hier zeker nog een meer terug te komen.

• 10Hoeveelheid ruimte
  • 10Mandy Buckens09-08-2021

een echte aanrader!

Wij waren de eerste gasten van dit prachtige huis, Een echte aanrader, echt overal is is aan gedacht, we komen zeker weer terug

• 10Hoeveelheid ruimte
  • 10P.C. Sytsma22-04-2021

Prachtig!

Een prachtig verbouwde boerderij, met aan alle kanten ruimte om met een groep samen te zijn. De verschillende zitjes verspreid door het huis maakt dat je ook makkelijk een op een kan zitten.

Vakantiehuis Donkelsgoed Groepsaccommodatie info

• Adresgegevens