Jacobus Hoeve

Jacobus Hoeve
Wij hadden in mei een week geboekt met de caravan, normaal kon je om 14:00 uur op de camping komen maar Bas belde ons met de mededeling dat wij al om 12:00 uur konden komen de plek was toch vrij. Aangekomen rond 12:00 uur was Bas aanwezig met een heel vriendelijk ontvangst ( zelden meegemaakt). Op de receptie kregen wij de inrijkaart en kaart voor te douche en afwas. Na onze plek gewezen te hebben deed hij de slagboom open konden wij meteen doorrijden, wij hadden een hele mooie plaats met tegelvloer caravan stond in breedte meteen goed. Douches en toiletten zijn goed onderhouden, ook het gehele terrein was erg netjes onderhouden. Ik moet Bas toch een heel groot compliment geven voor zijn vriendelijk en behulpzaamheid, een woord geweldig wij gaan zeker nog terug.
Ruime, goed onderhouden plek met tegelterras voor de caravan. Onderhoud terrein en sanitair uitstekend!! Hulpvaardig en vriendelijk personeel. Vanwege covid het restaurant gesloten. Een aanrader!!
Fijne camping, schoon en netjes en van alle gemakken voorzien. Een geweldige gastheer is Bas en zijn team uiteraard ook. Dank voor het prettige verblijf.
Alles super netjes ,het huisjes was werkelijk van alle gemakken voorzien. En wat een geweldige plek om te genieten van de natuur. Hier kom je werkelijk tot rust ,wat je ook verdiend als je er even heerlijk tussenuit gaat !!
Een zéér verzorgde Camping en keurige plaatsen en netjes met een een verhard stukje voor je Caravan of Tent. Wij komen zeker een keer terug.
Heerlijk rustige camping. Overgroot deel vaste staanplaatsen. Alles is zeer goed verzorgd en ziet er netjes uit. Bij "oude" douche kan je voor 0,50 douchen. Op 2 veldjes gebouwtjes met privé sanitair. In "nieuw" sanitair gebouw kan je douchen met kaart die je bij aankomst krijgt. Alle gebouwen super netjes. Nadeel douche in "nieuw" gebouw is dat je in douche niets zelf kan regelen qua temperatuur of sterkte van de straal. Uitspoelen van shampoo kost wat meer tijd omdat straal redelijk zwak is. Eigenaar zeer vriendelijk en attent bij melden van hele kleine defecten aan meubilair van tinny house. Opening kantine is zeer beperkt (1 of 2 dagen tussen 17 en 19) en er is geen campingwinkel maar binnen 1,5 km een supermarkt en in dorp +/- 5 km meerdere winkels, restaurants ed. Tinny house ideaal en van alle gemakken voorzien. Ideale camping als uitvalsbasis voor fietstochten. Nadeel : soms lawaai van de snelweg of fabriek.
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |