Laagste prijsgarantie

Boerderijcamping De Speelhoeve

9.7FenomenaalScore uit 45 reviews

Aanrader
Door Veltman op 08-08-2024

Wij hebben een fijne vakantie gehad.
Wat kernwoorden:
Persoonlijk, gastvrij, verzorgd, vriendelijk, leuk, gezellig en leerzaam.

Kers op de taart
Door Peggy op 17-07-2024

Al jaren met veel plezier. Fijne mensen, gastvrij, warm en zeer vriendelijk. Koeien melken als kers op de taart.

Super leuke camping voor de kinderen(ouders)
Door Marcel Hermens op 29-04-2024

Super leuke camping voor ouders en kinderen. Ze zijn de heledag aan het spelen en willen niet naar huis.

Geweldige boerencamping
Door Miranda Glasbergen- te Brake op 10-08-2023

Ondanks de enorme regen in onze eerste week op de camping, hebben wij enorm genoten!
De kinderen mochten meehelpen met het voeren van de dieren en helpen met melken van de koeien. Wat een engelengeduld hebben boer Jan en zijn medewerkers voor de kinderen.
Er zijn 2 mooie velden met voldoende speelmogelijkheden. Vanaf de meeste plekken heb je zicht op de speeltoestellen.
Het sanitair is heel netjes, wordt een maal per dag zeer grondig schoongemaakt én meerdere malen per dag gecontroleerd en bijgewerkt.
Er wordt echt gezorgd voor een onvergetelijke ervaring. Marshmallows roosteren, pannenkoeken bakken voor de hele camping en er werd een zwembad gevuld bij warm weer. Ook de skelter, trekkertjes en hooischuur waren in trek!
Enige mini minpuntje kan zijn de ligging vlakbijhet spoor. Hier schrok ik even van toen wij aankwamen, maar we waren hier al heel snel aan gewend. Het ligt gelukkig ver genoeg weg voor de kinderen om te gaan kijken.

Fijn kamperen en fantastisch spelen!
Door Fam. Verweij op 29-07-2023

Wij hadden een heerlijke vakantie op ‘De Speelhoeve’. De camping doet haar naam eer aan: onze jongens hebben volop kunnen spelen! Ze genoten van de ruimte en de vrijheid, springen op de trampoline, rijden op de diverse skelters, trekkertjes of fietsjes, lekker klimmen en glijden!
Het veld is ruim opgezet en erg overzichtelijk. Hierdoor kan je als ouder ontspannen voor je tent zitten.
Ook de hooischuur was een shot in de roos. Klimmen en klauteren over hooibalen en de geheime gangetjes ontdekken.
We willen Jan en Karin nogmaals danken voor de gastvrijheid op hun erf. Mooi hoe de kinderen werden betrokken bij het werk op de boerderij.
Onze laatste avond was pannenkoekenavond, een betere afsluiting hadden we niet kunnen bedenken.
Heel veel succes met jullie mooie, gemoedelijke bedrijf!

Onvergetelijke dagen voor jong en oud!
Door Klaas, Marianne en kleinkinderen. op 26-07-2023

Boer Jan en boerin Karin zijn echt zo kind- en dier vriendelijk. De koeien ophalen uit de wei, het helpen met melken en kalfjes drinken geven is echt een hoogtepunt van de dag. We hebben wederom genoten!