Laagste prijsgarantie

• Darts

• Pool bar

• Tafeltennis

Kapelweg 18, 7064 KL

't Meyböske (+ vakantiehuisjes)

9.6FenomenaalScore uit 142 reviews

Genoten !
Door Marc van Roon op 04-08-2024

Dit jaar op vakantie in de Achterhoek bij camping het Meyböske. We hebben genoten. Van de omgeving maar ook van en op de camping. In januari waren we er al gaan kijken en een plekje gereserveerd. Wat een rust hier. Heerlijk! Heel schoon sanitair en Gerlinde en Dennis laten je je hier helemaal thuis voelen. We komen zeker een keer terug!

Het voelt hier als thuiskomen
Door Kees Broekman op 21-06-2024

Voor het derde jaar achtereen een vakantiehuisje gehuurd bij 't Meyboske in Silvolde. Het voelde weer als thuiskomen. Ondanks het minder mooie weer hebben wij daar genoten van de schitterende omgeving van de Achterhoek en vooral de rust die dit deel van Gelderland uitstraalt. Voeg daarbij de vriendelijke eigenaars Dennis en Gerlinde en je weet dat het een plekje is waar het verblijf goed is en aan te bevelen.
O ja, wij hebben alweer gereserveerd voor 2025!

Zeker voor herhaling vatbaar!
Door Ineke Ribberink op 27-05-2024

Prima onderhouden vakantiehuisje met moderne badkamer, heerlijk rustige ligging op perfect onderhouden camping. Heel vriendelijk en behulpzaam eigenaars echtpaar.

Geweldig!!
Door Annemiek op 16-07-2023

We zaten in de trekkershut met wc. De keuken volledig ingericht.
We keken uit op de hele camping. en op het bos erachter, Heel groen.
We hoorden overal de vogels, Het was er heerlijk rustig. Er was een grote recreatie zaal met keuken en koelkast, De beheerders Dennis en Gerlinde zijn heel vriendelijk.
We hebben het heel erg naar ons zin gehad,

Fantastisch
Door Virginie op 20-06-2023

Mooie rustige camping. Wij verbleven in de trekkershut maar het is meer een chalet keuken potten pannen wc goede bedden. Genoten. Hele aardige eigenaren. Heerlijk gefietst

Fantastisch
Door Nel en Lammert op 19-09-2022

Wat een heerlijke plek. We verbleven in huisje 4, heel gezellig en sfeervol ingericht. Je kon het zo gek niet bedenken of het was aanwezig. We zijn gastvrij ontvangen op deze mooie, kleinschalige camping. Een recreatiezaal met veel folders, routes, boek, spelletjes, het was geweldig allemaal!