Laagste prijsgarantie

Hof van Bergh 8, 7040 AD

6.3VoldoendeScore uit 9 reviews

Te duur en teleurstellend
Door Woude op 27-03-2023

Duur en teleurstellend. Van buiten erg mooi, maar van binnen erg teleurstellend. Er zijn maar 2 kamers ingericht met meubelen in oude stijl. De andere kamers bevatten alleen maar beelden en schilderijen. De rondgang in de toren was het enige leuke. Daar stonden nog wat harnassen en wapens van die tijd. Uitzicht op de toren was wel fantastistisch.

Opnieuw een bijzonder mooie ervaring!
Door Joukje Boezerooy op 25-08-2017

De manier waarop de tentoonstelling is vormgegeven, maar ook de wijze waarop je als bezoeker van het kasteel wordt ontvangen, dat maakt een bezoek aan Huis Bergh absoluut voor herhaling vatbaar. Voordeel is ook, dat bezoekers met een Museumkaart gratis naar binnen mogen. Je kunt dus vaker de collectie bekijken!

Niet te overtreffen deze unieke ervaring
Door Anoniem op 07-05-2017

Ontvangst was vriendelijk, kasteeltoren is bijzonder mooi ingericht, de omgeving is prachtig (zelfs een hert gespot) en het ontbijt was top. Stadje op loopafstand.
Minpuntje (als dat al noemenswaardig is hier) waren de gakkende ganzen die je al heel vroeg wekken.
En jammer dat we niet wisten dat we eerder het kasteel mochten bezichtigen. We checkten nu te laat in.

Super ervaring, uniek.
Door Theo op 11-05-2016

Het is een fantastische belevenis om in de ronde toren te verblijven. De plek is uniek, de inrichting van de toren zeer sfeervol en aan alles is gedacht. Het ontbijt is flink uitgebreid en punctueel op de afgesproken tijd gebracht. De ontvangst door de mensen van Grand Café Heeren Dubbel is uiterst vriendelijk en je voelt je meteen thuis. Het enige aandachtspunt is het privé zonneterras dat bij de toren zou zitten, dat was er niet. De platte toren heeft wel een eigen terras. Overigens is het door de medewerkers van het Grand Café naar tevredenheid opgelost, maar de beschrijving komt dus niet overeen met de werkelijkheid. Wel goed om te weten. Wat je je ook moet realiseren is dat je verblijft in een toeristische attractie met overdag veel drukte bij mooi weer. De hele dag staan er mensen aan de deur te rammelen en te kloppen.

bijzondere ervaring
Door Len van den Berg op 16-09-2015

De overnachting in de kasteeltoren was heel bijzonder. De smakelijk en mooi ingerichte woon- en slaapkamer maakt het verblijf zeer genoegelijk. Uit alle vijf ramen van de toren heb je een ander zicht op het omringende kasteel en landschap. Adembenemend mooi. En na de overnachting kun je ook nog eens genieten van de prachtige collectie oude kunst in het kasteel. Zo'n bijzonder en goed verzorgd verblijf kom je zelden tegen.

Prachtige locatie
Door j goosen op 17-05-2015

Schitterend Kasteel. Met de mogelijkheid om in de 2 torens te overnachten. Wij verbleven in de ronde toren. In stijl ingericht. Met 2 verdiepingen. Ontbijt word in de kamer bezorgd op desgewenste tijd. Entree kaarten voor het kasteel inbegrepen. Wie cultuur wil snuiven met een passende overnachting moet zeker Kasteel Huisbergh een bezoekje brengen!