't Haller (Ruurlo)
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Hallerweg 2a, 7261 MH |
't Haller (Ruurlo)
Prima minicamping, welke erg goed verzorgd wordt. Sanitair ook heel schoon en netjes. Jammer dat we buren hadden die nauwelijks goedemorgen konden zeggen maar daar kunnen de beheerders ook niks aan doen. De camping ligt op een steenworp afstand van Ruurlo dichtbij alle voorzieningen. De laatste ochtend werden we al vroeg wakker door de krijsende vogels bij de waterzuivering achter ons.
Wat een geweldige camping. Bij het oprijden van de camping zie je al een hele mooie dierenweide. Bij binnenkomst in de receptie lijkt dat je een woonkamer inloopt. En we werden prettig ontvangen door de eigenaar. De plekken waren mooi en ruim. En een mooi veld waar je in een rondje staat. Alles zag er perfect uit en wij komen zeker hier terug. Zeker een aanrader met kinderen. Een top camping
In de hittegolf van 2022 een relax verblijf gehad. Op de 2 warmste dagen van de week werden we door de campingeigenaar verrast met een ijsje. Het toiletgebouw is keurignetjes. Een aandachtspuntje is dat zowel mannen als vrouwen naar dezelfde toilet gaan en de mannen weleens vergeten de bril terug naar beneden te doen. De camping is op loopafstand van het gezellige dorp Ruurlo. Door het warme weer hebben we niet veel van de omgeving gezien maar hebben voor volgend jaar gereserveerd.
Rust, uitzicht en een mooie omgeving om fietstochten te maken. Boer en boerin ten alle tijde je te woord te staan en van tips te voorzien.
Mooi rustige camping. Je staat niet op een grasveld, maar op een gazon. Dat gazon blijft mede zo mooi doordat de caravans altijd op een vaste plek staan achter een verharde voortent-/luifelvloer (Teveel witzand op het kunstgras). De toiletten zijn altijd schoon.De campingeigenaren zijn vriendelijke mensen die hun best doen om alles tiptop voor elkaar te houden. Dit jaar Alleen teveel vliegen!!!
Wij hebben heel veel campings bezocht in buitenland en ook in Nederland, maar nog nooit zagen wij zo’n mooie grasmat als op deze camping. Wij noemen het nu Geertgras.De camping is zeer netjes en erg gemoedelijk. Ook door de leuke campinggasten die er op dat moment stonden. Maar ook door de gezellige eigenaren. Top camping