Tijdelijk geen boekingskosten

We hebben de beste aanbieders voor Camping Schoneveld voor je op een rij gezet:

9.7Fenomenaal

• Draadloos internet
  • Rolstoel toegankelijk
  • Huisdieren toegestaan

Omschrijving

Ontdek het mooiste stukje AchterhoekHet geruis van de bomen. De vogels die fluiten. Genieten van de natuur. Klinkt dat goed? Dan is Camping Schoneveld dé plek voor jouw volgende vakantie. Wij heten je van harte welkom!De camping ligt aan de rand van Ruurlo, in het hart van de Achterhoek. Een streek ...

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

Camping Schoneveld

9.7FenomenaalScore uit 122 reviews

We kijken uit naar augustus
Door Fam. Hemelsoet op 08-05-2023

Alles tip top in orde, ruime plaatsen en zeer kindvriendelijk. Eigenaar is vriendelijk en zeer behulpzaam.

Prachtig verzorgde camping vriendelijke eigenaren
Door Else op 04-05-2023

We waren hier de tweede week van de meivakantie met 3 Kids van 4,6 en 9 Jr oud. Ze hebben de hele vakantie non stop gespeeld. In de grote zandbak met waterpomp, bij de dieren, de trampoline en het springkussen. De camping ziet er super verzorgd uit. Mooie plekjes rondom het grasveld, schoon sanitair en water en stroom bij de plek. De omgeving is prachtig en er is van alles te doen voor kinderen.

Fantastisch
Door Familie Geertsema - Slomp op 30-04-2023

Afgelopen weekend GENOTEN op deze prachtige camping! Prettig ontvangen door de eigenaren. Alles zag er perfect en super schoon uit! Mooie ruime plekken met eigen aan en afvoer van water. Een prachtige dierenweide en speelplaats/speelschuur voor kinderen. Deze camping is echt een enorme aanrader! Ook in de omgeving is er veel leuks te ondernemen. Wij komen zeker terug. Een top camping.

Camping Schoneveld

Kleinschalige camping met enthousiaste eigenaren.
Door Victime en Dimar Bolleman op 31-10-2022

Kleinschalige camping. Alles ziet er zeer verzorgd uit, t/ m de informatiebordjes bij de dierenverlijven aan toe. Ideale camping voor kleine kinderen, maar ook wij, als ouderen, vonden het een uitstekende camping. De enthousiaste, jonge, eigenaren hebben nog veel plannen voor de toekomst, waarbij kleinschaligheid voorop blijft staan.

Ontzettend genoten in de glampingtent
Door Aad op 18-09-2022

Een prettige ontvangst, je voelt je gelijk welkom, het verblijf in de glampingtent is super, de ruimte en uitzicht prima. Mooie kinderboerderij en veel speelgoed voor de kinderen. Echt een camping om terug te gaan. Tot volgend jaar.

Geweldig
Door Bonne en Anneke Gringhuis op 18-09-2022

Wat een geweldige camping. Mooie dierenweide en zeker een aanrader voor kinderen. Receptie is net een woonkamer, zo gezellig. Prettig ontvangen door de eigenaren, altijd tijd voor een praatje. Ruime plekken, met eigen aan en afvoer van water. Alles zag er perfect en super schoon uit. Wij komen zeker hier terug. Een top camping.

Camping Schoneveld info

• CafeNiet beschikbaar