We hebben een aantal aanbieders voor De Gouden Molen voor je op een rij gezet:
Fraai uitzicht en terras. Diner was dik in orde., soms wat lang wachten.
Ontbijt heel basic. Je moest fruit of yoghurt bijvragen, als je dat wilde.
Twee steile trappen leiden je naar een te klein en te warm kamertje. Het waren de eerste warme dagen in april. Een koelkastje was zeker geen overbodige luxe. En voor bejaarden is twee hoog absoluut geen aanrader. Uitbater behulpzaam.
We hebben een aantal aanbieders voor De Gouden Molen voor je op een rij gezet:
Erg, erg lekker gegeten. lekker geslapen in een prima bed. En het ontbijt geserveerd op tafel is best wel fijn, nu bijna overal ontbijtbuffetjes zijn.
Mooi uitzicht en heerlijk kunnen wandelen langs en in dit ooievaarsdorp.
Fijn hotel dat op een prachtige locatie licht met uitzicht op de Waal.Mooi uitgangspunt om te fietsen,door het prachtige Bommelerwaard.
Kamers mooi,schoon en belangrijk voorzien van een goed bed.Zeer goed restaurant.Ochtend ontbijt goed.
Alle bijelkaar top.
Heel vriendelijk personeel en attent ook de baas heeft tijd om een woordje te praten en tips te geven.De kamers heel mooi en verzorgd de vloerhostessen
heel vriendelijk en beleefd.
Een culinaire kok of kokkin twas mijn verjaardag en op het dessert een kleine attentie heel veel dank hiervoor en het super .De ligging prachtig en een aanrader voor iedereen.Dus iedereen daarheen niet nadenken doen.
Prachtig Het taem Willy Morel dank u
Wij zijn het afgelopen weekend samen met vrienden de gast geweest in hotel De Gouden Molen. Wij boekten het weekendarrangement. Wat hebben wij genoten. Zeer vriendelijk personeel en uitstekende service.
Het ontbijt eas prima verzorgd terwijl voor het diner nauwelijks woorden te vinden zijn. Zo fantastisch en dan voor zo´n prijs. Ook kamers aan voorzijde met uitzicht op de Waal waren prima. Kortom, zeker aan te bevelen.
Om toch een minpuntje te noemen, geen lift aanwezig en steile trap naar boven.
We hebben een aantal aanbieders voor De Gouden Molen voor je op een rij gezet:
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel De Gouden Molen in Rossum, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere vakantiegangers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel De Gouden Molen zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel De Gouden Molen scoort een