Strandparc Nulde

We hebben de beste aanbieders voor Strandparc Nulde voor je op een rij gezet:
Strandparc Nulde
De entree is prachtig maar dan! Slecht onderhouden velden gaten en ongelijk geen drainage strand is vies Heb ook meerdere ratten gezien word denk niets aan gedaan Hygiëne is slecht En voor zo een dure camping hadden we wel wat meer verwacht! Geen zwembad geen kantine er word helemaal niets georganiseerd in het hoogseizoen personeel is wel erg aardig Lijkt wel een boeren camping voor heel veel geld
Zeer slecht,toiletgebouw niet 1 keer gepoets in een week,restaurant pas op woensdag open en cafetaria gesloten,wegens personeels tekort.In het weekend als de vaste gasten komen wel open.
Op basis van verblijf vorig jaar in 3pers beach house vroegtijdig deze accommodatie weer geboekt voor dit jaar maar kreeg bij aankomst te horen dat deze voorkeurboeking is omgezet. Wel een (nieuwe) chalet aan water maar niet voorzien van horren (belangrijk). Opstap veel te hoog, ramen zagen er niet uit, slordig behangwerk, 1 gordijn hing binnenste buiten, schoonmaak matig. Na melding receptie werd onmiddellijk actie ondernomen (compliment). Chalet heeft geen airco en werd het binnen al snel 37 gr. Gordijnen dicht en ,s avonds alles tegen elkaar openzetten geeft enigszins verlichting. Geluid van A28 was storend. Deze chalet BL8 lag te dicht tegen de snelweg aan. Een geluidswal zou geen overbodig luxe zijn.

Strandparc Nulde
Genoten van een verblijf op toplocatie, uitzicht op het Veluwemeer. Een chalet die van alle gemakken voorzien was. Door grote raampartijen mooi uitzicht maar nadeel die wij tijdens ons verblijf ondervonden was dat de temperatuur binnen snel opliep bij zonneschijn. Een airco zou niet misstaan. Chalet was bij aankomst keurig schoon. Kortom, wij zijn uiterst tevreden en komen hier zeker weer terug om te genieten van de rust, ruimte en vriendelijkheid van personeel.
We hadden een weekend geboekt in een vierpersoons beach house, maar we kregen een upgrade naar een zespersoons beach house. Het huisje was nieuw, heel schoon en erg mooi ingericht. Er werd een kinderbedje en kinderstoel in het huisje gezet. Het uitzicht op het water is prachtig. De brasserie was gesloten i.v.m. verbouwing dus over de eetgelegenheden kunnen we niets zeggen. Een zwembad is niet aanwezig, maar Bosbad Putten is dicht in de buurt. De medewerkers van Strandparc Nulde zijn goed bereikbaar zowel per e-mail als per telefoon. I.v.m. privé omstandigheden moesten we eerder uitchecken, maar we komen graag nog eens terug!
Camping-informatie
Naturistencamping | Niet beschikbaar |