Het Lorkenbos
We hebben de beste aanbieders voor Het Lorkenbos voor je op een rij gezet:
Over Het Lorkenbos
Lorkenbos Bungalowpark is rustig gelegen en ruim van opzet. Bij de huizen heb je veel privacy en je ziet overal groen om je heen. Ook zijn de huizen goed schoon. In het restaurant kun je meestal een hapje eten, al is het in het laagseizoen soms gesloten. Ook het zwembad is dan niet altijd open. Het park ligt naast natuurpark De Hoge Veluwe.
Vakantiegangers zijn vol lof over hun verblijf in Lorkenbos, met name het huisje Heidezicht en type de Berken. Ze benadrukken de kleinschaligheid en de rust die het park op de Veluwe biedt, perfect voor liefhebbers van natuur. De locatie krijgt veel complimenten: schoon, knus en met genoeg ruimte rondom de huisjes voor privacy, waarvan sommige zelfs een wijds uitzicht op het heideveld hebben. Het vriendelijke personeel wordt gewaardeerd, net als de netheid van de onderkomens. Extra pluspunten zijn de aanwezigheid van een loslooproute voor de hond en de nabijheid van de Zandverstuiving en het Nationaal Park Hoge Veluwe. Vakantiegangers sluiten niet uit dat ze terugkeren, een duidelijk teken van hun genot en tevredenheid.
Telefoonnummer | |
VakantieparkVakantiepark Eiland van Maurik
VakantieparkLandal Heideheuvel
VakantieparkBuitengoed 't Sikkeler
VakantieparkKastelenhof (bungalowpark)
VakantieparkDe Boshoek (vakantiehuizen + camping + groepsvilla's)
Vakantiepark
Openbaar vervoer: 500m
Restaurant: 50m
Treinstation: 13000m
Het Lorkenbos
Heel fijn kleinschalig vakantieparkje op de Veluwe in Otterlo, voor mensen die van de natuur en rust houden. En vanuit dit plekje zijn ook leuke uitstapjes te maken.
vriendelijke medewerkers bij aankomst erg behulpzaam
onderkomen op een mooie locatie huisje keurig schoon niets op aan te merken
aan te bevelen
Wij hadden type de Berken een leuk huisje met uitzicht op het heideveld(bloeide nu nog niet) wijds uitzicht, trouwens alle huisjes staan vrij met heel veel ruimte een enorm + punt. Het huisje is gezellig en knus.
Dit was ons derde jaar, het is een echte aanrader👍
Het Lorkenbos
Wij verbleven een midweek op het Lorkenbos, huisje Heidezicht.
Wat een pareltje!!
Vriendelijk personeel, voelde ons welkom geheten.
Heel schoon huisje, eigen parkeerplaats, prachtig uitzicht met licht kabbelend beekje voor ons huisje en omgeving.
Fijne bijkomstigheid... 4.5km loslooproute met de hond achter het park.
Zandverstuiving, heide, Nationaal Park Hoge Veluwe op loop of fietsafstand.
Wij hebben genoten en komen zeker een keer terug!