EuroParcs De Zanding
We hebben de beste aanbieders voor EuroParcs De Zanding voor je op een rij gezet:
Door vakantiegangers bekroond met een Zilveren Zoover award
Over EuroParcs De Zanding
In het kleine en groene plaatsje Otterloo vind je vakantiepark De Zanding. In de zomer zijn hier veel vakantiegangers te vinden, dus de rustzoeker kan beter buiten het hoogseizoen hier verblijven. Het park ligt aan een natuurmeer met strand, beschikt over een wellness en over een overdekt zwembad. In de natuur rondom het park valt goed te fietsen
Telefoonnummer | |
VakantieparkEuroParcs Kaatsheuvel
VakantieparkEuroParcs Zilverstrand
Vakantiepark
Omschrijving
Vakantiegangers zijn dol op de verrassing die het park biedt, met zijn prachtige natuur, rust en privacy. Het huren van fietsen, inclusief een tandem, zorgt voor hilarische momenten. De ruime huisjes, voorzien van alle gemakken, maken het verblijf comfortabel, en ook buiten zitten is geen probleem. De aanwezigheid van leuke activiteiten voor de kids wordt zeer gewaardeerd. Het restaurant biedt heerlijke maaltijden, en het park zelf blinkt uit met zijn mooie meertje en zwembad voor de nodige verkoeling. Ook de verse ochtendbroodjes en de vriendelijke mensen dragen bij aan een heerlijke ervaring. Bovendien wordt de privacy en schoonheid van het park, zoals het chalet op plaats n001, hoog in het vaandel gedragen door de vakantiegangers.
Kinderzwembad
Binnenzwembad
Speciaal spa-arrangement
EuroParcs De Zanding
Het was een verrassing van mijn kids voor mijn 60-ste verjaardag. En een verrassing was het. Prachtig park, heerlijke natuur, lekker rustig, veel privacy, lekker gefietst op de gehuurde fietsen inclusief een tandem dus hilariteit alom. Huisje was echt ruim, badkamer ook, van alle gemakken voorzien. Ook buiten zitten kon prima. Zeker een plek om te onthouden.
Top camping!! Veel leuke activiteiten voor de kids. Echter hadden we wel veel geluidsoverlast vd caravans/tenten achter ons(tot 00.00u). Wij zaten in een glampingtent. Graag hadden we daar meer controle op gezien
Het park heeft mooie huisjes met een groot stuk privé terrein om lekker te zitten. Wat jammer was is dat we het huisje niet schoon vonden. De keuken was vies en er lagen overal etensresten in de kastjes. De badkamer was ook niet schoon te noemen. Als dat beter zou zijn zou het helemaal prima zijn. En dat zou toch makkelijk op te lossen moeten zijn. Het restaurant was heerlijk en goed geregeld. In de patatzaak valt winst te behalen. Daar staat 1 iemand zich in het zweet te werken en die kan het werk niet bijhouden. Hierdoor mopperende mensen en een gefrustreerde uitbater. Jammer dit zijn puntjes die makkelijk op te pakken zijn. Voor de rest een heerlijk park. Mooi meertje, zwembad om even af te koelen. In de ochtend heerlijke broodjes en vriendelijke mensen.
EuroParcs De Zanding
De locatie van t parc is mooi. Maar de camping (40 plaatsen) voelt als een onwelkom onderdeel van t park. Je staat in de verste uithoek van het park en alle voorzieningen. Alleen een kleine unit met 4 douchescabines (geen ruimte voor omkleden behalve in de douche zelf) en 4 wc (helft man, helft vrouw). De unit is nieuw, maar van zeer slechte kwaliteit. Dagelijks zijn kinderen opgesloten omdat de sloten niet/moeilijk werken. In onze week, zijn er minimaal 2 sloten vervangen, maar het probleem bleef. Douchestangen los/raampjes snel kapot. De unit is niet overdekt en staat vol in de zon. Alle ruimtes veranderen in sauna's. Geen zeepdispensers. Geen spiegels. Geen overdekte ruimte voor de afwas of scheren. Water wisselt regelmatig van gloeiend heet naar ijskoud. Kinderen kunnen niet alleen douchen. Knop te zwaar en niet veilig met wisselende temperaturen. Later zijn er 2 tijdelijke wc's en douches bijgeplaats. Die waren iets beter.
Chalet kan schoner. De unique plaats n001 Mooi plekje veel privacy Mooi park Mooie omgeving
1 tot 7 augustus in een chalet vakantie vieren.1 Mooie inrichting, niet te druk en mooie fietsroutes, een hartelijk welkom en gelijk zin in. Heerlijke bedden, lade en kastjes beetje smoezelig en een stofzuiger die erg stonk. We hadden een glas gebroken maar die hoefden we niet te betalen. Smorgens genoten van de verse broodjes. Nog een klein puntje de gehaakte kussens op de bank vind ik niet echt hygiënisch. Verder waren het heerlijke dagen en we komen zeker terug. Hartelijk bedankt Groet van John en Mariska van den Brink