We hebben de beste aanbieders voor De Wever Lodge voor je op een rij gezet:
Room service
Totaal aantal kamers: 10
Adresgegevens | Onderlangs 35, 6731 BK |
De Wever Lodge
Wow, de Weverlodge is een prachtig hotel op een prachtige locatie.
Via een zandweg bereik je het hotel dat uitkijkt over de heide en het bos van de Veluwe. Het is dan ook een uitvalsbasis voor wandelingen en fietstochten.
Het hotel is helemaal verbouwd en ziet er helemaal modern en gezellig uit. Overal zijn leuke hoekjes en zitjes en een terras met uitzicht.
Het ontbijt is uitgebreid en zit altijd bij je overnachting in. Leuk is dat je naast het buffet ook nog van de kaart iets kan bestellen wat de kok voor je maakt.
Wij hadden een comfortkamer. Dit was een kamer tegen de bar aan en daarom toch wel iets gehorig. Voor comfort vonden wij de kamer ook wel iets klein. We mistte ook iets om zelf even thee en koffie te maken. Dat was jammer.
De kamer zelf zag er wederom mooi en modern uit. De spulletjes in de badkamer zijn Marie Stella Maris en dat ruikt heerlijk. En er was zelfs een klein terrasje bij de kamer dat heerlijk in het bos k
Wat een bijzondere plek en fijne sfeer op de Veluwe. Wij kozen voor het 3 gangen dagmenu van €32,50 en hebben heerlijk gegeten. Voorgerecht: rolletjes met rauwe zalm, knapperige groenten en soja. Hoofdgerecht: entrecote die perfect gebakken was met wat groenten en zelfgemaakte aardappelgratin. Als dessert kregen we chocolademousse met ijs. Voor deze prijs hebben we goed gegeten met goede producten. We komen hier graag terug al is het voor de unieke plek, service en sfeer die bij Carnegie Cottage is.
Tonijn besteld als hoofdgerecht. Tonijn was 2 bij 2 cm, nauwelijks groente en 1 springroll met puree. Toen we dit bij de bediening aangaven, was de reactie het is biologisch dus is de portie klein.
Mooie locatie maar we zouden ivm prijs versus portie zeker niet teruggaan.
De Wever Lodge
Onder het vroegere management ondervonden we enthousiasme, gedrevenheid en service. Eten was goed. Nu: plichtmatige bediening. Verhouding tussen prijs en kwaliteit van spijs en drank volkomen zoek.
Maar: De plek is mooi.
Super liefelijk, charmant hotel. Het hangt en staat vol met prachtige dingen, echt veel te bekijken. Kamer was keurig verzorgd met een beeldig terrasje. De ligging is uitgesproken idyllisch te noemen. Kortom en plaats waar wij zeker naar terug gaan.
Het is dat 10 het hoogste is, van mij krijgen ze een veel hoger cijfer.
Mijn vriend en ik waren erg toe aan vakantie en dit was precies we zochten. Zeer attent personeel. De bedden zijn zoveel beter dan we gewend waren van andere hotels ! Ondanks dat het hotel vol zat kwamen we echt niks te kort. Iets waar wij in andere hotels nog wel is door over het hoofd werden gezien. We komen zeker terug. Als het niet is voor een overnachting dan wel voor de goede wijn, de goede lunchkaart en het adembenemende uitzicht.