Oortjeshekken
We hebben de beste aanbieders voor Oortjeshekken voor je op een rij gezet:
Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort
Totaal aantal kamers: 10
adults-only-hotel: true
Adresgegevens | Erlecomsedam 4, 6576 JW |
Oortjeshekken
Wachten,lang wachten op het terras. Er was voldoende personeel maar die hadden alleen aandacht voor andere zaken. Na het doen van ons beklach werden we onfatsoenlijk afgeserveerd. Waardeloos bedrijf.
Restaurant: In een stralende najaarszon met een groepje dames genoten van een paar uur op het terras. Omdat het een soort reunie was, vroegen we een plekje aan de rand, zodat we andere gasten niet overstemden met onze gesprekken. Ondanks weinig personeel (ze moesten verder voor ons lopen), was dit geen probleem. De bediening was perfect; stuk voor stuk aardige, vriendelijke, behulpzame en glimlachende medewerkers. Complimenten hiervoor, want ze waren ontzettend druk op het volle terras. Ook werd je niet elke 5 minuten uit je gesprek gehaald door de vraag of je nog iets wilde gebruiken, dat is op sommige andere plekken echt een reden om daar niet naar toe te gaan. Het was precies goed zo. Wij komen zeker terug.
Ik ben opgegroeid met aardappels, groente, vlees.
Maar wat is er toch aan de hand in dit, maar ook in andere restaurants tegenwoordig?
De groente moet je met een vergrootglas zoeken.
Bij mijn biefstuk enkele blokjes gegrilde groente. En ook onder de zalm zag ik maar enkele sliertjes courgette.
Dat kan zo toch niet!
Ik geef eigenlijk nooit een mening op internet maar dit wil ik even gezegd hebben.
Verder hebben we het naar ons zin gehad en hebben we lekker gegeten.
Oortjeshekken
We voelden ons meteen welkom bij Oortjeshekken. Sfeervol , kindvriendelijk hotel waar het personeel hard werkt om het iedereen naar de zin te maken. Grote tuin alleen voor hotelgasten. Heerlijk om daar te lezen, of met je lunch of drankjes daar te zitten. Origineel en verrukkelijk ontbijt.
De kinderen genoten van de ruimte buiten en van de vrijheid. Alle kamers zijn verschillend, en zijn authentiek, eenvoudig en gezellig ingericht. Fijne familiekamers. Geen tv- maar je komt hier om te ontspannen in de natuur. Geen airco, maar de meeste kamers zijn 's nachts koel genoeg om te slapen (extreem hoge temperaturen dit weekend)
Schitterende omgeving om te wandelen of fietsen. Wat een lieve , gezellige mensen! We hopen terug te komen!
Wij houden voor puur en natuur. Dat hebben we gekregen. Een gezellige sfeer, vriendelijk personeel, eenvoudige kamer, maar gezellig en geen tv, héérlijk! Lekker gegeten op het terras met zonsondergang. We gaan zeker nog een keer
Dit pand ademt historie en een warme huiselijkheid. De kamers zijn wel gehorig, maar de ambiance, gastvrijheid van de medewerkers en kwaliteit van het eten maken dat dat niet uitmaakt.