Laagste prijsgarantie

De Zwanebloem

9FenomenaalScore uit 27 reviews

Heel compleet ingericht.
Door Margriet op 10-08-2019

We wilden graag Elburg vesting bezoeken tijdens onze fietsvakantie. Deze B&B ligt daar lekker dichtbij. Wij hadden de kleine kamer, deze is wat krap maar wel met eigen douche en wc. Bij de andere kamer moet je daarvoor de gezamenlijke hal door maar dan heb je wel een keuken en veel meer ruimte. Ook is er een heel mooi terrasje met zoveel privacy en uitzicht dat de gordijnen open kunnen blijven. Er is een afsluitbare schuur voor de fietsen. De klapper was het ontbijt: verse aardbeien, kiwi/peer smoothie, broodjes, beschuit koffie en thee, verse sinaasappelsap en een krant ; )

Mooi gelegen, warm welkom
Door Lieuwe op 05-03-2017
Alleen gereisd

mooi gelegen B&B, zeer hartelijk welkom geheten door gastvrouw Joke.
Super ontbijt, teveel eigenlijk :)

Fantastisch,rustgevend,goede airco, veel privacy.
Door Gerrit en Dini uit Eibergen op 04-09-2016

Airco op kamer, TV, Wifi, eigen douch en wc.Magnetron in het halletje. Prima bedden, super gevarieerd ontbijt erg lekker ruim voldoende. Overleg mogelijk hoe laat het ontbijt geserveerd moest worden.Niet op de kamer maar in het halletje voor privacy.Koelkastje op de kamer, met een paar biertjes sapjes wijntje. Senceo apparaat waterkoker voor thee, zelfs nootjes wat snoep, het ontbrak werkelijk aan niets. Super grote baddoeken en diverse bad artikelen aanwezig.
Alles zag er schoon en netje uit.Zelfs een vliegenklapper stond nog in een hoekje voor evt,een vlieg of mug,want je verblijf wel bij een boerderij.Geen hinder onder vonden van deze diertjes. Eigen terrasje. Veel informatie folders tijdschriften en boeken.De ligging is een paar km van het dorp af. Uit gestekt gebied. Min puntje is de aardewerk bekers in de badkamer. Geen beschut wandel gebied .

De Zwanebloem

Geweldig
Door Marga Steenbeeke op 14-10-2015

Het super de luxe Bed en Breakfast De Zwanenbloem ligt op 2 km. van Elburg, net iets te ver om er even heen te wandelen ( voor ons). Een fantastisch verblijf, een hartelijke ontvangst met koffie en cake, heerlijke bedden, en het ontbijt overtrof alles, super.... Werkelijk overal is aan gedacht.

Sfeervol en gezellig
Door Roger en Nicole op 22-08-2015

Heerlijk uitgebreid, vers en verzorgd ontbijt.
Hartelijke gastvrouw!
Mooi uitzicht over de weilanden en een prachtige omgeving.
Appartement is gezellig ingericht en van alle gemakken voorzien. Er is zelfs de mogelijkheid om een wasje te draaien! Ook is er een airco aanwezig, altijd fijn op warme dagen.
Wij gaan zeker nog een keer terug!

Een aanrader !
Door Luc en Ingrid Van Giel op 12-03-2015

Rustige ligging bij de boerderij. Parkeren kan eenvoudig voor het huisje. Ruime kamer, zeer goed bed. Aanwezigheid van microgolf en zelfs van een wasmachine! Iedere ochtend een geweldig ontbijt met veel vitamientjes : vers geperst fruitsap, verse vruchten, lekkere smoothie, .... En iedere ochtend weer net iets anders. Vriendelijke gastvrouw. Wij hebben er in ieder gevallen volle van genoten en komen hier zeker eens terug.