Laagste prijsgarantie

6.5VoldoendeScore uit 350 reviews

Over NH Veluwe Conference Centre Sparrenhorst

Ontsnap aan de alledaagse drukte bij NH Veluwe Conference Centre Sparrenhorst, genesteld in het betoverende Veluwse bos. Dit hotel is een oase van rust en ontspanning, perfect voor natuurliefhebbers en diegenen die op zoek zijn naar een verfrissende duik in het binnenzwembad of avonturen aan het nabijgelegen strand. Een idyllische setting waar elke vakantieganger zich onmiddellijk thuis voelt.

De ligging

NH Veluwe Conference Centre Sparrenhorst ligt in het pittoreske Nunspeet, omgeven door de weelderige bossen van de Veluwe. Het is de ideale uitvalsbasis voor bezoekjes aan het Veluwemeer, slechts 3 km verderop, waar het strand op je wacht. Het stadscentrum, vol met gezellige restaurants en winkels, is gemakkelijk te voet bereikbaar binnen 10 minuten. Voor degenen die het verderop willen zoeken, ligt het treinstation op slechts 15 minuten lopen. Het Dolfinarium, een favoriet onder jong en oud, bevindt zich op ongeveer 7 km afstand. Hoewel de afstand tot de dichtstbijzijnde luchthaven niet specifiek vermeld staat, biedt de centrale ligging in Nederland goede verbindingen naar de verschillende luchthavens.

NH Veluwe Conference Centre Sparrenhorst biedt een scala aan faciliteiten die garant staan voor een comfortabel en ontspannen verblijf. Met 117 kamers, 11 suites en 103 tweepersoonskamers, verdeeld over het hoofdgebouw en een bijgebouw, is er voor elk wat wils. Het hotel is uitgerust met moderne voorzieningen zoals een verwarmd binnenzwembad, ideaal voor een ontspannen duik of wat baantjes trekken. Voor de actieve vakantieganger is er een fitnessruimte beschikbaar. Ontspanning vind je in de sauna of op het zonneterras, terwijl de tuin een perfecte plek biedt voor een rustige wandeling. Vakantiegangers die met de auto komen, kunnen gebruikmaken van de gratis parkeergelegenheid. Het hotel is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers, waardoor het een gastvrije omgeving is voor iedereen.

Bij NH Veluwe Conference Centre Sparrenhorst begin je de dag goed met een uitgebreid ontbijtbuffet vol verse producten. Voor lunch en diner verwelkomt het elegante restaurant OINC! je met open armen voor een culinaire reis door Franse en Mediterrane smaken, geserveerd in een aangename sfeer. Het Grand Café biedt een selectie aan drankjes, lichte maaltijden en snacks, ideaal voor een ontspannen pauze. De focus op kwaliteit en sfeer in zowel het restaurant als het café zorgt ervoor dat elke maaltijd een genot is.

NH Veluwe Conference Centre Sparrenhorst is toegankelijk voor vakantiegangers die gebruikmaken van rolstoelen, waardoor het hotel een uitstekende keuze is voor iedereen. Hoewel huisdierenbeleid, dresscode in het restaurant en specifieke betaalmethoden niet vermeld zijn, is het altijd aan te raden om voor vertrek direct contact op te nemen met het hotel voor de meest actuele informatie. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Liften

46 Eperweg 46, 8072 DB

6.5VoldoendeScore uit 361 reviews

Kerstarangement.
Door A.Blom op 02-01-2025

Mijn vrouw en ik zijn met de kerstdagen van 2024 er geweest.Het kerstdiner was ronduit slecht, een spier in het vlees en zeer weinig. het kerstdiner op tweede kerstdag hebben wij niet genoten , van de kaart eten was een biefstuk pepersaus jammer dat er geen pepersaus maar een vieze zoetige jus over zat. Het ontbijt was een grote flop zeker voor een 4 sterrenhotel. Broodjes nat van binnen , de jam pompjes leeg, de drankautomaat defect, en als er iets op was werd het niet bijgevuld .Met kerst zelfs geen kerststol. Mandarijnen lagen te rotten op de display. Kerstdiner zou om 18.00 uur aanvangen. wij hebben tot 18.45 in de rij gestaan om binnen te komen. Ook is het een groot gemis dat er geen gezellige ruimte is met een leestafel. Kortom hebben wij € 1100 betaald om van zondag tot vrijdag alleen maar ergenis te hebben. Sparrehorst NOOIT MEER!

Nooit meer naar de Sparrenhorst.
Door Meine op 27-06-2022

Wij gingen voor een fiets weekeind naar de Sparrenhorst. Vrijdag in de namiddag onze E-bike's gestald in de fietsenstalling. Tijdens het ontbijt zaterdag morgen werden wij er op geattendeerd dat er 's nachts veel E-bike's gestolen waren. Helaas ook die van ons samen met nog 12 andere E-bike's. De reactie van het hotel was dat het hotel verzekerd was en aangifte gedaan zou worden. Naar achteraf blijkt dat het hotel geen enkele verantwoording neemt, en verwijst naar het eigen risico zoals vermeld bij de ingang van fietsenstalling. Bij nadere beschouwing blijkt de stalling van zeer slechte kwaliteit en daardoor konden de fietsen gestolen worden. Het hotel is de gedupeerde gasten op geen enkele manier te gemoed gekomen. Er is geen toezicht, ook de auto's op de parkeer terreinen staan onbeschermd.

Zeer gastvriendelijke
Door Astrid op 13-09-2021

Wat werden we vriendelijk ontvangen ! Toen de receptioniste zag dat mijn bejaarde moeder slecht ter been is, werd er direct een aangepaste kamer geregeld met alle gemakken ! Het ontbijtbuffet was heel uitgebreid en het diner savonds was erg lekker. Wij hebben genoten en ik kom zeker nog een x terug met mijn partner voor de mooie omgeving !

NH Veluwe Conference Centre Sparrenhorst

Eenmalig bezoek, omdat er geen airco is.
Door Mary Steijvers op 10-08-2021

Het is een hotel ingericht voor conferenties, maar in deze periode zagen we vooral oudere stellen. Helaas hebben ze in het hele hotel geen airco; verre van aangenaam in de zomer. De kamer was prima, de badkamer niet; we moesten douchen in een bad. Wel last van opstijgende rook van andere gasten die op het "balkon" rookten. Balkon is een groot woord, je kon er nauwelijks met een persoon op staan. De deur naar het balkon moest wel open, omdat er dus geen airco was. Ook de toegangskaart voor de kamer had vaak storing, waardoor we niet binnen konden en dan weer helemaal terug naar de receptie moesten. De medewerkers zijn wel erg aardig. Het ontbijt was uitstekend. Toen we 's avonds wilden dineren in het hotel en een tafel wilden reserveren, kon dat alleen nog na 20 uur; dat was heel jammer; moesten we toch nog het dorp in.Er is wel een fijne fietsenstalling bij het hotel, waar je ook de ebike kunt opladen.

Goed hotel !
Door Marcel Schutte op 21-07-2021

Bij het reserveren had ik Mathijs aan de lijn en bij het inchecken was hij er ook. Zeer correct en vriendelijk geholpen door hem. Fijn hotel met mooie ligging qua natuur en Nunspeet. Heerlijk ontbijt s,ochtends met veel variatie. Enige minpunt vind ik de prijs voor een e-bike! 30 euro per dag.

Excellent boshotel
Door E. de Ruijter op 30-11-2020

Excellent hotel aan de rand van het bos. Mooie wandelingen en fietstochten.
Vrij ruime kamers, echt kompleet (o.a. koffie/thee maken, goede wifi, kleine maar spic en span goede badkamer). Ruim ontbijtbuffet met ook warme opties, en lekker buffetdiner.
Sauna/gym/zwembad klein maar prima (wel opletten met zwemlessen eind van elke doordeweekse middag, maar dat staat goed op de website; en kan geen kwaad als ze het papier dat 'zwembad wegens Corona gesloten is' eens weghalen, is achterhaald.)
Uitstekende receptie en verdere bediening; dat in principe kamers niet tussendoor worden schoongemaakt (maar handddoeken etc. te krijgen zijn) wordt netjes uitgelegd. Een aanrader!