8.5FantastischScore uit 17 reviews

Oranjestaete

8.5FantastischScore uit 17 reviews

Bedbank slecht
Door Marian op 21-06-2024

Goede ligging en alles netjes en schoon. Echter de bedbank in de woonkamer slaapt beroerd; doorgezakt en je ligt heel dicht tegen elkaar aan. Niet geschikt voor volwassenen. Ook is er geen airco aanwezig in de woonkamer, waardoor het met voorjaarstemperatuur snacht super warm is in de woonkamer.

Superfijn hotel, goede service
Door Mirelle op 26-01-2024

Wij hadden een supermooi, schoon en gezellig appartement in het hotel. Het ontvangst was erg hartelijk met veel uitleg over Nijmegen, het hotel ligt tegen het centrum aan dus ideaal. Achter het hotel heb je al een pleintje met gezellige lunchrooms en restaurants. Parkeren achter het hotel was heel fijn, dit hadden we bijgeboekt. Een mail hierover werd heel snel beantwoord. Wij zijn erg tevreden en hebben genoten van enkele dagen Nijmegen.

Zeker voor herhaling vatbaar!
Door Marcella Sigmond op 06-09-2021

Geweldig hotel, ik kan het iedereen aanraden! Goed bed, geweldige douche en heerlijke koffie. Personeel heel aardig en behulpzaam, wij komen hier zeker terug.

Oranjestaete

Super!
Door Saskia op 24-08-2021

Mooi stijlvol appartement met prima keuken en heerlijke bedden, vlakbij het centrum van Nijmegen en musea, gratis leenfietsen en uitstekende service van de eigenaren. Goed koffieapparaat. Door de ligging kan het misschien buiten wel eens rumoerig zijn maar daar hadden wij nu geen last van.

Een aanrader, we will be back
Door Jurgen en marjolein op 24-08-2019

Een geweldige locatie met prive parkeerplaats en fantastisch volledig appartement en goede bedden, een aanrader

Fantastisch, mooi, schoon, vriendelijk, toplocatie
Door M. Coolen op 21-05-2018

Alleen maar positief. Prachtig appartement, aan alles is gedacht. Mooie, frisse, moderne inrichting. Toplocatie. Zeer vriendelijk personeel. De kinderen vonden het geweldig,10&6jr) Zeker voor herhaling vatbaar. Een dikke 10 voor hotel Oranjestaete, ga zo door.