8.3FantastischScore uit 3 reviews

8.3FantastischScore uit 4 reviews

Ruimte

Fantastisch !!!
Door Familie van de Pas op 26-11-2019

Goed ontvangst door aardige gastvrouw, mooi huis, ZEER schoon, prachtige ligging, super omgeving. Alles wat nodig is voor een onvergetelijk familieweekend !!
Echt een aanrader !!

Heerlijke rustige plek in bos
Door Ron wouda op 10-02-2018

Mooie villa met sauna ,stoomdouche, zonnebank, zwembad . Middenin de bossen met grote tuin . Alleen jammer dat je met 14 personen maar 2 douches hebt en geen wastafels op de kamers . Maar we hebben een geweldig familie weekend gehad

Een heel leuk huis voor een familieweekje
Door Marja op 05-05-2012

Voor de 2e maal zijn we in dit huis geweest met de hele familie.
Het staat op een hele mooie rustige plaats midden in het bos, ongeveer 1 km. van het middelpunt van Nederland.
Lunteren ligt op ongeveer 2 km. afstand.
Op de 1e verdieping zijn 4 slaapkamers, helaas zonder wastafel.
Op de begane grond is 1 slaapkamer (voor oma, de enige slaapkamer waar je kan komen zonder een vrij steile trap) en een grote badkamer met douche en bad.
In de kelder zijn nog 2 slaapkamers, deze zijn wel donker. Tevens is beneden een zwembad van 5 x 3 m. schat ik, een zonnebank, sauna en Turks stoombad welke ook als douche gebruikt kan worden en een 2e WC.
Zouden er meer wastafels zijn dan zou het perfect zijn, nu is het wachten bij de badkamers.
Er is helaas nog geen internet.

Priruco

Lijkt meer dan het is
Door I. Moize op 30-05-2010

Het huis kwam in eerste instantie heel goed over. Maar: buiten naar de afrit naar de garage, muren waar kinderen overheen kunnen lopen (muur begint op 30 cm boven straatniveau - waar makkelijk een kind op kan klimmen, als het kind 3 meter loopt staat het boven een afgrond van 4 meter diep). In huis steile en vooral gladde trappen (vooral gevaarlijk voor kleine kinderen en mensen die slecht ter been zijn). Te weinig sanitair (1 badkamer in een huis voor 14 personen). Veel kapotte lampen (ook buiten). Onderhoud van het zembad/zwembadruimte zeer slecht. Zelfs gevaarlijk door loshangende stopcontacten en open verlichtingsarmaturen.
Water zwembad is onverwarmd.