Tijdelijk geen boekingskosten

De Lunterse Boer

8.9FantastischScore uit 20 reviews

Fraaie ligging
Door Albert op 14-09-2023

Hotel ligt schitterend in het bos ca.,1,5 km van centrum Lunteren. Heeft 2 terrassen waarvan 1 overdekt en verwarmbaar. Heeft een exclusieve uitstraling met vijver en fontein. Ruime parkeerplaats. Afsluitbare fietsenstalling met oplaatpunten, wel een beetje aan de kleine kant. Alles is tot in de puntjes verzorgd. Zeer vriendelijke bediening en service. Het diner is uitstekend, maar het ontbijt is niet al te ruim en wordt soms te laat aangevuld. De prijzen van lunch en diner zijn aan de hoge kant. Neem een junior suite, is iets duurder, maar dan heb je een hele grote badkamer met bubbelbad en aparte douche en een flink terras. Achter het hotel ligt een omheind 6 ha groot bosperceel met 500 verschillende dennensoorten. Buitengewoon mooi om daar een wandeling te maken. Aanbevelenswaardig.

Alle lof voor dit hotel!
Door Jose op 06-09-2021

Mooi hotel in een prachtige omgeving. Heerlijke bedden en mooi en schoon sanitair. Fijne omgeving om vooral te fietsen en wandelen. We hadden een arrangement voor 3 nachten maar we hebben het idee dat we langer weg zijn geweest. Echte verwennerij. We komen hier zeker nog eens terug. Personeel allemaal erg vriendelijk.

Een fijn hotel, klein maar fijn!
Door G. Kwakernaak op 09-08-2020

Een verrassend fijn hotel voor rustzoekers. De ligging van het hotel is fantastisch. We waren er 3 dagen maar hopen zeker terug te komen. De kamers zijn niet zo groot en de inrichting is afgestemd op oudere gasten. Alles was keurig schoon en op het terras werd voldoende aandacht geschonken aan de maatregelen rond corona. De entree is wat smal en misschien had er beter een looproute uitgezet kunnen worden door een deel van het restaurant. Ook bij het ontbijtbuffet is er dan meer ruimte beschikbaar. Het hotel heeft geen airco, dat is jammer maar tijdens de warme dagen (37 gr.) was er een ventilator beschikbaar op de kamer. Het ontbijt is compleet en voldoende. De maaltijden waren zeer smakelijk, goed verzorgd en afwisselend. Voor zo'n klein hotel een prachtige menukaart! De bediening (of de keuken?) was jammer genoeg erg traag. We moesten tussen de gangen door steeds een uur wachten. Het enige minpuntje bij dit fijne verblijf.

De Lunterse Boer

Buitengewoon goed; voor herhaling vatbaar.
Door Bert van de Vijver op 29-07-2019

Het personeel wil het de gasten echt naar de zin maken. De omgeving en het eten zijn fantastisch. Goede uitvalbasis voor mooie fietstochten, zowel naar het Oosten (Veluwe) als naar het Westen (Utrechtse heuvelrug).

Duurt altijd te kort
Door Charles op 23-06-2019

Inmiddels 4 of 5 keer geweest nu. Prachtige omgeving. Ook eigen tuinen zijn een lust voor het oog. Bijzonder ontspannen sfeer. Medewerkers zijn stuk voor stuk enthousiast en betrokken bij de gasten. Kamers eenvoudig maar wel altijd netjes en schoon. Het avondeten is ronduit excellent. Knap dat ze het hoofd boven water kunnen houden tussendeks grote hotelketens. Vaker naar het zelfde adres is eigenlijk niet ons ding maar je komt er hier gewoon niet onderuit.

mooi hotel
Door Joyce bakker op 16-07-2017

mooi hotel in bosrijke omgeving . vriendelijk en behulpzaam personeel. mooie schone kamer met goed ontbijt

Landgoedhotel Villa Vennendal

8.4