De Loenermark

We hebben de beste aanbieders voor De Loenermark voor je op een rij gezet:
De Loenermark
Wij hebben hier zaterdag gegeten en geslapen. In het restaurant hangt een fijne, rustig maar gezellige sfeer. Wij hebben heerlijk gegeten! De Schelvisfilet is echt een aanrader, maar de cheesecake moet je ook zeker proeven!
Na het eten sliepen we in een nette kamer. Eigenlijk is alles in de kamer aanwezig, wat je nodig hebt voor een fijne overnachting. Er is zelfs een föhn die je kan gebruiken. Omdat dit niet zo’n groots hotel is, voelt het heel knus aan, personeel helpt overal mee en zelfs de schoonmaakster vraagt of je verblijf prettig is.
Samen met mijn zoon en vader hier 2 nachten verbleven. Mijn zoon en ik verbleven in de suite, mijn vader in de kamer pal ernaast. Wat een top verblijf hebben we gehad! Personeel is allen echt super vriendelijk. Avondeten perfect! Prijzen zijn vrij hoog (mede door Corona), maar je krijgt waar voor je geld. Ontbijt prima en veel, maar wij misten wel wat variatie hierin en vooral het verse fruit. In de suite was echt volop ruimte, alles groot! En heerlijk balkon. Helaas geen koffie/thee faciliteiten op de kamer. Er was een aanrechtblad met kraan, maar die werkte niet en ook geen koelkast. In zo'n grote ruimte hadden we die wel verwacht. Niet echt geschikt voor mensen die slecht ter been zijn, gezien de vrij steile trap die genomen moet worden om bij de kamers te komen. Ideale basis voor vele boswandelingen!!
Niets is te veel,je voelt je gelijk thuis schone kamer met bad...hadden op het laatst geboekt 31 dec 1 jan..was rustig...eten goede portie en lekker...Bijzonder uitgebreid blad met ontbijt erop...waren bijzonder vriendelijk.gaan er zeker weer naar toe...en de ligging vlak bij mooi natuurgebied....

De Loenermark
Kamer schoon maar klein maar alles wat nodig is voor 1 nacht aanwezig.. mini handdoek om te douchen. Ontbijt goed. Personeel vriendelijk maar zou toch niet meer boeken. Voor die 80 euro voor 1 nacht zou ik kiezen voor een hotel met modernere uitstraling. Trappenhuis met 2 stijle trappen naar boven met hele donkere vloerbedekking.
Vriendelijk personeel. Goede ligging. Steile trap naar boven, een nadeel als iemand slecht ter been is. Kamer vrij koud. Verwarming gaat na middernacht uit, in de winter best fris. Ontbijt erg simpel, “ yoghurt of kwark” niet aan wezig in hotel, geen vers fruit bij ontbijt. Diner prima.
Via een last minute deal hier terecht gekomen. 1 nacht incl ontbijt. Kleine maar nette kamer, schoon en zelfs een waterkoker. Badkamer was netjes en schoon en douche met goeie stevige straal. Onze kamer was inderdaad niet groot maar dat hadden we ook niet verwacht voor 52 euro incl ontbijt. Tv beetje ruizig beeld. Ontbijt was heerlijk gevarieerd met brood, beschuit, yoghurt. Gewoon maar lekker.
Huisdieren | Niet beschikbaar |
Airconditioning | Niet beschikbaar |