Hotel Hof van Gelre by Flow
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Hof van Gelre by Flow voor je op een rij gezet:
De Roode Schuur
Winkelmogelijkheden: 1000m
Treinstation: 1500m
Adresgegevens | Nieuweweg 38, 7241 EW |
Hotel Hof van Gelre by Flow
Kleine kamer erg stoffig douche vol met schimmel van de voegen geen ventilatie in de douche wel beklag gedaan meteen toen we aankwamen zouden er in de avond op terug komen de volgende dag weer door gegeven bij de receptie konden een andere kamer krijgen het was nog voor een nachtje dus niet gedaan wel gezegd dat het jammer is dat je in die kamer mensen laat logeren
Veel minpunten: zwembad niet te gebruiken voor hotelgasten vanwege zwemlessen. Ontbijt, ondanks hoge hotelprijs, niet inclusief, en matig. Menukaart niet aantrekkelijk, dus elders gedineerd. Personeel erg kort van stof.
Fijn hotel. We hadden een mooie kamer met balkon die op verzoek dagelijks werd gereinigd. Het zwembad wordt iedere dag gebruikt voor zwemlessen dus bezoek plannen. Het driegangendiner was erg karig en voor de bijlagen moest je extra betalen. Tijdens ons verblijf was er ook een gezelschap van de Zonnebloem in het hotel wat veel drukte en geplunderde buffetten veroorzaakte tijdens het ontbijt.
Hotel Hof van Gelre by Flow
Fijn hotel met zwembad wat dagelijks wordt gebruikt voor zwemlessen. We hadden een ruime kamer met balkon die op verzoek dagelijks gereinigd werd. Veel te kleine fietsenstalling die voor de helft was gevuld met hotelfietsen. Het driegangendiner was karig en de bijlagen moesten we betalen. Op de laatste dag kwam een groep van de Zonnebloem wat veel drukte tijdens het ontbijt veroorzaakte en een leeggeplunderd buffet.
Mooi en leuk hotel met gezellige bediening en heerlijk eten . Kamer was netjes en een heerlijk bed . Super
Fijne 4-sterren lokatie. Aan de rand van het stadje, bushalte op 10 min lopen en treinstation op 25; oude stadscentrum op kwartier lopen. Lekker uitgebreid ontbijt, al vult men wel eens langzaam bij als het druk is. Klein maar prima zwembad (wel kamer-handdoek hergebruiken). Kamer was keurig, met moderne badkamer; door afwezigheid van douchegordijn wel enige overstroming op de vloer. Prima wandel- en fietsroutes in de buurt.