/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03300000-03309999%2FE3304037.jpg)
Onthaasten in de Achterhoek
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03000000-03009999%2FE3008225.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03000000-03009999%2FE3008220.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03000000-03009999%2FE3008226.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03000000-03009999%2FE3008218.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01780000-01789999%2FE1780093.jpg)
We hebben de beste aanbieders voor Onthaasten in de Achterhoek voor je op een rij gezet:
Onthaasten in de Achterhoek
De hottub moet je op gevoel qua temperatuur opstoken. Niet ideaal dus. Bij navraag of we een thermometer konden krijgen, vage uitleg en niets meer gehoord of gezien. De cros op zaterdag en zondagochtend zijn buiten goed te horen. Wij sliepen met raam open en dan is het spoor en de weg zeer goed te horen.Voor ons teleurstellend als je gaat onthaasten.Verder is de woonkamer wat aan de kleine kant als je daar met 6 personen zit. Ook de boiler goed op tijd opstoken anders heeft de laatste een koude douch of een koud bad.
Heel huiselijk huisje (De Koolmees), lekkere bedden en beddengoed, compleet ingericht. Sauna lekker ruim. Hottub heerlijk, duurt wel echt een paar uur voordat deze goed warm opgestookt is en een paar dagen voor je t goed onder de knie hebt ;-). Als de wind verkeerd staat hoor je de weg wel goed dat is dan wel een nadeel vonden we. Van het treinspoortje heb je geen last qua geluid. Wasmachine en droger wel echt handig na al dat plonzen met natte handdoeken. Groenlo en Lichtenvoorde dichtbij voor alle benodigde faciliteiten. Iets van een speeltuintje oid voor de kinderen zou nog een goede aanvulling zijn.
Voor de zesde keer in een huisje van Onthaasten in de Achterhoek verbleven. Dat zegt eigenlijk al genoeg .... Het was weer een heerlijk weekend, met prachtig weer. We komen volgend jaar zeker weer terug !
Onthaasten in de Achterhoek
Wij hebben volop genoten van huis ‘De Noteboom’ met hottub, sauna, sunshower, etc. Vooraf heel prettig contact gehad met eigenaar en ook tijdens het verblijf was dit het geval. Toen we, buiten openingstijden van receptie, besloten fietsen te willen huren, kwam eigenaresse hier speciaal voor terug. Zeer vriendelijke gastvrouw!
Van 15 feb. t/m 8 mrt. 2019 vakantiehuis Vrij Lievelde gehuurd , dit vakantiehuis staat op het park Onthaasten in de Achterhoek ! Na een vriendelijke begroeting bij autogarage Bleumink de sleutel in ontvangst genomen van het vakantiehuis . Bij aankomst waren we verrukt door het mooie kleinschalige park en de leuke uitstraling van de vakantiehuizen , tot we de schrik van ons leven kregen bij binnenkomst !! Het vakantiehuis was van beneden tot boven zo verschrikkelijk smerig , dat we eerst rechtsomkeer wilde maken !! Overal vettigheid op de vloeren , in de keukenkasten (bestek servies etensresten) douche bleef je aan vast plakken , ranzige toilet en overal hondenharen . En een doorgezakte bank ! Vier dagen aan het poetsen geweest , wel heel goed gecompenseerd door touroperator en een bos bloemen en wijn van de eigenaar . Wie nu vakantie viert in dit huis , zal daar nu profijt van hebben , mits het schoonmaakbedrijf het nu wel bijhoud !!
Soort hotel
Adults only | Beschikbaar |