Laagste prijsgarantie
8.2FantastischScore uit 9 reviews
  • Deze accommodatie heeft een score van 8.2

Over Loco

Ontdek de charme van Loco, een uitnodigend hotel waar elk verblijf onvergetelijk is. Omringd door een weelderige tuin en uitgerust met topfaciliteiten zoals een fietsverhuur om de omgeving te verkennen, staat Loco garant voor een ontspannen en verrijkende ervaring. Een perfecte mix van comfort, gastvrijheid en sfeer wacht op je!

De ligging

Loco verwelkomt vakantiegangers in het pittoreske Lievelde, een plek waar de schoonheid van de natuur hand in hand gaat met gastvrijheid. Hoewel de afstand tot het dichtstbijzijnde strand niet specifiek vermeld wordt, biedt de locatie van Loco een ideale uitvalsbasis om de omliggende landschappen te verkennen. Fietshuur is beschikbaar voor diegenen die het lokale gebied op twee wielen willen ontdekken, waardoor de schoonheden van het platteland binnen handbereik liggen. Details over het dichtstbijzijnde vliegveld worden niet gegeven, maar de centrale ligging zorgt voor een probleemloze aankomst en vertrek.

Loco biedt een scala aan faciliteiten en diensten die ontworpen zijn om elke vakantieganger een comfortabel en plezierig verblijf te bezorgen. Van een sfeervolle tuin die uitnodigt tot ontspanning, tot kosteloze parkeerplaatsen voor wie met de auto komt; Loco heeft aan alles gedacht. Voor de actievelingen is er een fietsverhuur om de prachtige omgeving te verkennen. Daarnaast biedt het hotel praktische voorzieningen zoals Wi-Fi, een bagagedepot, een geldautomaat, roomservice, een wasservice en zelfs een kapper. Of je nu voor zaken of ontspanning komt, Loco zorgt ervoor dat je verblijf zo aangenaam mogelijk is.

In Loco is culinair genieten een belangrijk onderdeel van je verblijf. Met een breed aanbod aan gastronomische voorzieningen zoals een restaurant, een koffiehuis en een bar, is er voor elk wat wils. Of je nu de dag wilt beginnen met een uitgebreid ontbijt of de middag wilt breken met een smakelijke lunch, Loco biedt dagelijks culinaire hoogtepunten. Voor vakantiegangers met specifieke dieetwensen zijn er dieetgerechten beschikbaar, en het hotel biedt ook speciale menu's aan om aan alle voorkeuren te voldoen.

Houd er rekening mee dat Loco mogelijk niet volledig toegankelijk is voor personen met een mobiliteitsbeperking. Voor specifieke verzoeken of meer gedetailleerde informatie wordt aangeraden direct contact op te nemen met het hotel. De informatie over het beleid omtrent huisdieren, de dresscode in restaurants en betaalmethoden is niet gespecificeerd, dus we raden aan deze details voor aankomst te verifiëren. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Totaal aantal kamers: 10

Lievelderweg 118, 7137 MX

Loco

8.2FantastischScore uit 9 reviews

Superrrrrrrrrrrrrrrrr
Door Rob Huijer op 06-10-2019

Vandaag 5-10-2019 aangekomen om te overnachten i.v.m. het ONK boerengolf. Kamer vooraf geboekt even als vorig jaar. Helaas konden we niet blijven i.v.m. mijn kleinzoon die erg ziek werd en hoge koorts had waardoor mijn zoon naar huis moest. Situatie uitgelegd en totaal geen probleem. Kamer werd geannuleerd, drankrekening hoefde niet betaald te worden, en alle begrip. Dit in 2019, het is niet te geloven. Echt zo superrrrrrrrr.
Tim je bent een topper, en enorm bedankt en tot volgend jaar.

Erg goed.
Door Harmen/Jacob op 12-09-2018

Prima hotel met een vriendelijke gastheer en medewerkers.nette kamers en schoon sanitair. Het ontbijt was zeer goed verzorgd en ook het avondeten was erg lekker
Een adres om vaker naar toe te gaan.

Een fijn huis voor vrienden met kinderen
Door Marjolein van der Zee op 10-01-2017

Mooi ruime slaapkamers
Mooie landelijke omgeving
Vriendelijke eigenaar
We misten achteraf gezien alleen een bank in de woonkamer

Loco

Gedateerd
Door Marianne op 09-10-2016

Hotel is gedateerd. Zeer gehorig. Worden feesten en partijen gegeven. Dat was nu dus ook. Slapen kon pas om 2 uur s'nachts. Was handig geweest als dit bij het inchecken vertelt werd. Wij hadden dan geprobeerd om om te boeken. Ontbijt was prima. Kamer en douche erg koud. Verwarming deed het niet. Voor de badkamer een heater gehad zodat we een beetje normaal konden douchen.

Heerlijk!
Door Jansen op 18-09-2013

Genoten van een 3-daags arrangement. Zeer gastvrij en gezellig hotel, prima kamers, goed ontbijt en een uitstekende keuken.

prima familiehotel
Door van huizen op 20-11-2011

Hotel Reijrink is een echt familiehotel met aandacht voor de gasten. Wij waren er een weekend voor een wildarrangement en we hebben er heerlijk gegeten.