Minibar
Totaal aantal kamers: 10
Adresgegevens | Verwoldseweg 27, 7245 VW |
De Voshaar
Echt een enorme aanrader om hier te overnachten als je het Pieterpad loopt! Peter en Marieke zijn enorm aardig en vriendelijk en de kinderen zijn leuk om mee te praten! Wij konden hun service en behulpzaamheid enorm waarderen. Het ligt heerlijk afgelegen tussen de weilanden en op kilometer (loop)afstand van Laren. De pipowagen was erg knus en gezellig en de sanitaire voorzieningen was goed verzorgd. Na 35km gewandeld te hebben met 36 graden, zijn wij hier wel echt tot onze rust gekomen. Als zij dit te lezen krijgen, nogmaals enorm bedankt!
Zelfs de kinderen van het gastgezin nemen de onze direct op. Het erf is enerzijds ingericht als onderdeel van het gezinsleven, maar met ook voldoende privacy.
Het was buiten koud deze dagen, maar het huisje is zeer comfortabel.
alles is heel erg schoon.
We hadden wat opmerkingen die bij het begin van het seizoen horen, maar alles werd direct opgelost.
we hebben zelf gekookt; je ziet dat niet veel gasten dit hier doen: De (overigens prachtige) keuken is soms te ruim en soms te krap qua inventaris. (er was wel een gebaksschep, die heb ik thuis niet eens, maar geen geschikt mes om het te snijden; Dat soort grappige dingetjes.)
Royaal gastenverblijf
Bomproof ingericht
Piepkleine handdoeken
Ontbijt valt tegen
Vriendelijke gastvrouw
Prijs op website verwarrend
We hebben gelogeerd in 'The Tiny House'. Het is een ontzettend leuk huisje waar alles op en aan zit. Het was er schoon (net zoals alle andere accommodaties waar we al eerder zijn geweest), de service goed en het ontbijtje heerlijk!