Camping Betuwe

We hebben de beste aanbieders voor Camping Betuwe voor je op een rij gezet:
Camping Betuwe
Ons verblijf begon met een vriendelijke ontvangst. Veld Bloesem is een mooi terrein met kampeerplekken en div huisjes. Weinig plekken waren bezet. Dat kwam goed uit, want het sanitair is veel te klein voor zoveel plekken. Bij de mannen twee toiletten en twee douches, waarvan een buiten gebruik. Veel gehannes met de toegangsleutels. Deuren gingen vaak niet open. Hetzelfde gehannes ook bij de toegangspoort van de terreinen. Voor de kinderen is er een animatieteam. Leuk, maar geeft erg veel herrie, ook nog tot in de avond. Kan echt niet. We betaalden bijna € 40.- per nacht voor 2 personen. Dit staat in geen verhouding tot de kwaliteit.
Wij kwamen op zaterdagavond later aan dan de normale aankomst. Alle spulletjes lagen prima in een kluisje met code die ons gemaild was. Super !! Het verblijf was fijn. Helaas waren we te laat om nog broodjes te bestellen waardoor we eerder weg zijn gegaan. Voor herhaling vatbaar.
Geweldige camping om je vakantie te vieren is veel.voor kinderen te doen een leuk animatie team die de kids bezig houden en leuke activiteiten en niet te vergeten lekkere broodjes en een snackbar. Personeel van camping de betuwe geweldige mensen en staan je goed te woord wanneer nodig dus een echte AANRADERTJE CAMPING DE BETUWE DE PLEK WAAR JE MOET VERBLIJVEN VOOR EEN LEUKE VAKANTIE

Camping Betuwe
Zeer mooie ruime schone safaritent(voor de derde keer) rustige mooie camping vriendelijk personeel ik kom zeker terug voor de 4de keer!
De camping is verouderd. 7.00u gaan de Poolse werknemers naar de fruitteelt, wat hoorbaar is als je in een wat verouderd mobile home zit. Kit randen erg smerig. Wel mooi uitzicht op de visvijver met karpers. Voor ons diende dit als tussenstop en was het mooi weer, anders waren we hier niet gebleven.
Mastercard | Beschikbaar |
Visa | Beschikbaar |