Tijdelijk geen boekingskosten

We hebben de beste aanbieders voor EuroParcs Aan de Maas voor je op een rij gezet:

7.2Goed
+36

7.2Goed
    Onderkomen
    Activiteiten

Vakantiepark info

Omschrijving

EuroParcs Aan de Maas staat voor een diverse waterbeleving met zijn ligging in de Bommelerwaard, vlakbij Kerkdriel. Naast waterrecreatiemogelijkheden en moderne chalets heeft het park een aantal speeltuinen, vismogelijkheden en fietsverhuur om de omgeving te verkennen. Met de auto ben je binnen 20 m...

Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?

EuroParcs Aan de Maas

7.2GoedScore uit 46 reviews

Bierweekend
Door Robin op 03-04-2022

Prima verblijf. Rustig park en net huisje. Vriendelijke receptioniste.

mooie nieuwe huisjes
Door Frans op 02-04-2022

Het zijn goed ingerichte nieuwe huisjes. Stoelen, bank zitten fijn. T.V. met veel mogelijkheden. Moderne verwarming en goed sanitair. De huisjes zijn wel gehoorig en staan iets te dicht op elkaar

Heel fijn verblijf! Vriendelijk personeel.
Door Janneke op 11-03-2022

Het is een nieuw park, met mooie , nieuwe, modern ingerichte huisjes. Er wordt achter op het park nog gebouwd , maar dat was voor ons niet storend, omdat wij voor aan zaten.

EuroParcs Aan de Maas

Weekendje europarcs aan de maas
Door Gerielle op 17-01-2022

Mooie locatie, vriendelijk personeel, alleen last van werkzaamheden.

Goed huisje waar toch wat aandacht verdiend
Door Ikke op 09-01-2022

We hadden huisje Berkel geboekt en we kregen Velthorst. Niks mee maar jammer dat bij het opleveren van de huisjes veel blijft liggen. Verwarming zat heel veel lucht in het systeem wat in de avond nogal vervelend is dat borrelen in de leidingen en de gehele afvoer van het riool loopt niet goed af dus bij douchen of wc spoelen hoor je ook hier alles borrelen in de leidingen. De bedden zijn van zeer goede matrassen voorzien liggen echt super goed en de huisjes zijn mooi ingericht.

Prima!!
Door Peter op 23-10-2021

Keurig park wat nog in aanbouw is. Vriendelijke medewerkers. Nog geen animatie aanwezig voor de kinderen.

EuroParcs Aan de Maas info