7.7GoedScore uit 560 reviews

Camping info

• Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Camping Het Schinkel is een gezinscamping met enthousiast animatieteam. Het zwembad met afgesloten gedeelte voor de kinderen is handig. Je kunt makkelijk wat te eten halen bij de snackbar. Wel is er wat achterstallig onderhoud, maar daar zijn de nieuwe beheerders mee bezig. Breng een bezoekje aan Ap...

Het Schinkel

7.7GoedScore uit 564 reviews

Top camping!
Door Freek op 27-11-2023

In augustus hebben wij 2 weken op 't Schinkel verbleven. Leuke, kindvriendelijke camping met een leuk animatieprogramma. Het sanitair was uitstekend, net nieuw en keurig schoon. Mede daarom komen wij volgend jaar weer terug naar deze camping. We wilden een hoop uitstapjes in de omgeving doen, maar daar is het niet van gekomen. De kinderen wilden maar al te graag op de camping blijven en lekker zwemmen. Dan moeten we nog maar eens een keer weer terug.

Fijne rustige camping
Door Samantha op 11-10-2023

Leuke camping met ruime plekken en lekker rustig Zwembad met glijbaan Je loopt zo door het bos de heide op In de vakanties leuke animatie

Super leuke camping!
Door Van der Vlist op 09-10-2023

Camping 't Schinkel is een super leuke camping. Vanaf de camping wandel je de mooie bossen van de Veluwe zo in! Op de camping is een keurig, nieuw en modern sanitairgebouw. Ik begreep dat dit jaar deze voor het eerst in gebruik was. Zag er schitterend uit en netjes schoon! Heel leuk zwembad met gave glijbaan. Verschillende leuke speeltuintjes op de velden, Ideaal! Wij komen zeker weer terug!

t Schinkel slecht onderhoud
Door Jolanda op 04-10-2023

Vette tegenvaller . Sanitar achter op de camping in zeer slechte staat . Bij afwassen stond je met je voeten in je eigen afwaswater wat onder de wasgelegenheid uit de wand kwam . In de douches slechte douchekoppen ,moesten nodig ontkalkt worden . Terrein slecht onderhouden . Receptie beperkt open . Laaste week van Sept , de dames douchen dicht ,dames toiletten dicht , kinderdouche en kinderbad dicht . Er beleven 2 heren douchen en 2 heren toiletten open ,veels te kort naar het aantal mensen die nog op de camping waren .

Leuk maar weinig leven
Door Mieke op 03-09-2023

Wij sliepen in een drakenei. Wat qua locatie prima lag tussen zwembad en binnenspeeltuin. Het ei zelf was prima alleen echt heel warm snachts omdat je geen raampje open kon zetten. Op de site staat dat er een restaurant is maar dat is gesloten. Tussen 17.00-18.30 kun je friet met een snack halen. Is opzich prima maar doordat alles dicht is mis je ook een beetje 'leven' op het terras. 1 sanitair gebouw was dicht, dus maar 2 open. Wij waren hier voor 1 nachtje en dat was prima, niet teveel van verwachten.

Te duur voor wat je krijgt
Door Martijn op 30-08-2023

De camping oogt opzich goed maar er blijft heel veel werk liggen wat niet kan. Het sanitair wordt 1x per dag schoongemaakt in het hoogseizoen en veel wordt overgeslagen. Er zit redelijk wat hoogte verschil in de camping en na een paar regenbuien ontstonden er diepe geulen in het grindpad van de hoofd en zijwegen van en naar de plekken, deze waren op den duur 10cm diep. Geen beheerder die het even dicht harkt en hier een aantal volwassenen en kinderen door zien vallen, jammer. Tussen de plekken staat een hulsthaag niet echt kindvriendelijk in mijn ogen. De camping heeft geen grasmaaier dus maaien gebeurd niet tot nauwelijks achter de caravan stond het tot je knieen, ook de heg wordt het hele seizoen niet gedaan. De camping heeft hoftuintjes maar die zijn weg alleen de inhammen zijn er nog met gras. Restaurant is dicht en snackbar 2 uur open, ook geen ijs buiten die tijden. wifi en tv slecht. Animatieteam met af en toe tegenzin leek het.

Camping-informatie
Naturistencamping