Aan de Bagijnstraat
We hebben de beste aanbieders voor Bed & Breakfast Aan de Bagijnstraat voor je op een rij gezet:
- Eten
- Kindvriendelijk
- Waardering
Bed & Breakfast info
- Airconditioning
- Draadloos internet
- Sportfaciliteiten
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatieHet Wellnest
Bed & BreakfastFenomenaal507 reviewsAward GoudZeer goede service
- Gerard en Annemieke Groeneveld07-04-2021
Fantastisch!!👍👍👍
Een bijzonder gastvrij verblijf op een mooie locatie met fantastische voorzieningen.Bij aankomst op een ruime parkeerplaats een zeer vriendelijk onthaal door de gastheer Leon.De kamer is perfect. Ruim, met alle voorzieningen die je nodig hebt voor een verblijf. Een goed bed en een heerlijke schone douche.‘ s Middags gebruik gemaakt van de sauna en heerlijk gezeten in de whirlpool. Wat een luxe.Na een goede nachtrust verwend met een heerlijk uitgebreid ontbijt.Een absolute aanrader voor een paar dagen weg en om Nijmegen met de omgeving te ontdekken.
- Herman van den Dorpel30-09-2020
gewoon goed
een zeer prettig verblijf, het verblijf was van alle gemakken voorzien. ontbijt voortreffelijk, elke dag verse broodjes met kaas/vleeswaren/zalm en naar behoefte gekookt ,gebakken of geklutst ei. omgeving leent zich uitstekend voor fietsen of wandelen met de olmense hei in achtertuin. ook Nijmegen is een bezoekje waard. tevens chapeau voor de uitgebreide website waar heel veel info van te halen is
- Christa23-09-2020
Fantastisch!
Prachtige B&B, net buiten Groesbeek. Hartelijk ontvangst, prachtige kamer met koffie, thee en klein kookpitje. Zelfs een afwasmachine! Het ontbreekt je aan niets, het ontbijt is enorm lekker. Er is een terras met goede achterover-stoelen. Tegenover de B&B is een goed Grieks restaurant. Niets op aan te merken aan deze B&B!
eigenaar, 22-10-2020
Hallo Christa ik wil je bedanken voor het schrijven van deze mooie review.
- Janine Zeitler07-08-2020
Heerlijk complete studio in prachtige omgeving
Wij hebben 5 nachten genoten van het fijne relaxte appartement Brabant. Zeer goed en netjes verzorgd, voorzien van alle gemakken en gelegen in een prachtige omgeving. Leon als gastheer heeft ons veel nuttige informatie gegeven mbt de omgeving, uitstapjes, activiteiten en lekker eten. Wij raden deze B&B zeker aan iedereen aan.
eigenaar, 22-10-2020
Beste Janine, het was fijn jullie als gast te hebben en zeker bedankt voor deze mooie review.
- Mirjam14-06-2020
Fantastisch, voor herhaling vatbaar!
Mooie ruime, schone kamers (wij hadden de bovenverdieping), mooi gelegen ten opzichte van veel wandelingen/fietsroutes. Goede service, heerlijk uitgebreid ontbijt. Een echte aanrader!
eigenaar, 14-06-2020
Super fijn dat jullie een mooie review hebben achtergelaten!
- Piet en Carla Ravensbergen14-06-2020
Een mooie, gezellige en complete studio
We zijn hier 5 dagen geweest en hebben mooie fietstochten, wandelingen en MTB tochten gemaakt. Het verblijf in kamer Gelderland was uitstekend. Een mooie, complete studio met elke dag een heerlijk uitgebreid ontbijt van onze gastheer Leon.
eigenaar, 14-06-2020
Dank je Carla en Piet voor deze mooie review, altijd weer welkom!
- Liane Burger28-05-2020
Fantastisch
Super gastvrij en niets is te gek. Alles is er wat je nodig hebt, erg mooi en ruim. Heerlijk zitten in je eigen tuin is helemaal geweldig. Ontbijt is helemaal top. Wij komen zeker terug.
eigenaar, 14-06-2020
Dank je Liane, heerlijk om weer een mooie review te lezen.
Bed & Breakfast Aan de Bagijnstraat info
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenNiet beschikbaar
- AdresgegevensRijksweg 221, 6582 AA
eigenaar, 22-10-2020
Dank je wel familie van Dorpel en speciaal Herman voor deze mooie woorden.