Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Advertentie

De Passiflorahoeve

8.4Fantastisch

Score uit 12 reviews


 • 9Karin26-08-2019

  Geweldig veel te zien!

  Prachtige vlindertuin. Je komt ogen tekort. De mooiste vlindertuinen die ik tot nu toe heb gezien. De vlinders vliegen overal om je heen, komen op je hand, camera, tas zitten. Ook buiten gelegenheid om te fotograferen en heerlijk even te zitten met iets te drinken erbij. Goed verzorgd!

  Rapporteren

  Alleen gereisd in augustus 2019

 • 7Berentje30-08-2018

  Oudere bezoekers opgelet!

  In de vloer zit een geul waarvoor geen waarschuwing is aangegeven resultaat vandaag was dat er iemand onderuit ging met rollator. Ook de rolstoelgebruiker ondervind veel hinder. Moet verbetert worden!

  Rapporteren

  Gereisd met partner in augustus 2018

 • 9Diana Visser17-06-2018

  Prachtige vlinder en bloementuin, relaxte sfeer.

  De liefde en passie waar deze prachtige tuinen mee gecreëerd zijn is voelbaar. Medewerkers en vrijwilligers vertellen je graag interessante weetjes en iets meer over hoe de tuinen zijn ontstaan.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in juni 2018

 • 9van de Hel22-07-2017

  Heel mooi, voor herhaling vatbaar

  Alles mooi,prachtige bloemen en vlinders

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in juli 2017

 • 4Helen22-06-2017

  Mooie,interessante vlindertuin, geen bloemen.

  De vlindertuin is fantastisch! Wat de naam doet vermoeden, passie flora bloemen , 3 bloemetjes gezien in armoedige toesand!

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in juni 2017

 • 8Peter04-09-2015

  Mooie plek

  Na een leuke fietstocht naar deze zorgboerderij genoten van zowel de vlindertuinen (vooral de eerste) en de planten en tuinen. Ook geschikt voor kinderen. Zeker een aanrader als je in de buurt bent.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in augustus 2015

 • 10Sandy29-08-2015

  geweldig!

  superleuk uitje. met kinderen of zonder als groep of juist alleen even tot rust komen. Je kunt er wat eten en drinken. en voor de kinderen is een leuke speeltuin. Ook de eigenaar verteld vol passie over alle rupsen, vlinders en bloemen en planten. Echt een aanrader! Ook hebben ze een superleuke fb-pagina. En organiseren ze leuke dagen

  Rapporteren

  juni 2015

 • 10Constans16-07-2015

  Wat een Passie!

  Je komt ogen te kort. Volgens mij hebben we wel een uur in de tropische vlindertuin gezeten! Er zijn veel plekjes waar je even kunt zitten om goed om je henen te kijken. En iedere keer zie je weer iets nieuws! Je voelt de passie van de eigenaar en de vrijwilligers heel goed. Er komt heel veel werk bij kijken om het allemaal dag in - dag uit zo goed te verzorgen en bij te houden. Werkelijk een klein sprookje. Ook de ontzettend mooie planten in de tuinen bij het woonhuis.

  Er is ons verteld dat het er iedere week wel anders uit kan zien, dus dat het de moeite zou zijn om een seizoenskaart te nemen... Misschien gaan we dat wel doen. Ook handig als je een verloren uurtje hebt. Of gewoon gezellig even koffie drinken in de gezellige lunchroom waar ook weer prachtige planten te zien zijn (reuzenplanten die uit de prehistorie lijken te komen). En natuurlijk de 'kadomuur'.

  Kortom: Zeker een aanrader en voor herhaling vatbaar!

  Rapporteren

  juli 2015

 • 8s.kamminga13-09-2014

  je kijkt je ogen uit

  mooi concept, zorgboerderij waar je als bezoeker leuk kunt rond lopen.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in september 2014

 • 9Arie19-08-2014

  Super leuk, vooral als je van fotografie houd

  Een verrassend leuk uitstapje, duidelijk ontstaan uit hobby/passie en een goed hart, de Vlinders zijn bijzonder om te zien, het concept van de zorgboerderij is hartverwarmend dit alles is zeker de 5 euro intree meer dan waard. Ontzettend aardige mensen die graag vertellen over de vlinders en planten, als je in de buurt ben zeker even een kijkje gaan nemen.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in augustus 2014


10 van de 12 reviews gezien