Groepsaccommodatie Het Reirinck
Vaatwasmachine
Wasmachine
Adresgegevens | Oude Winterswijkseweg 52, 7141 HE |
Groepsaccommodatie Het Reirinck
Leuke ruimte, netjes, schoon, alles wat je nodig hebt voor een prima verblijf. Mooie omgeving. B&B: ontbijt is overvloedig. Eric en Hanneke zijn super aardige gastheer en -vrouw.
Echte aanrader voor grote groepen. Prachtige locatie! In de directe omgeving van zwembad, golfbaan, supermarkt, etc. Mooi ruim huis, de Herberg. We waren met familie en iedereen was enthousiast over de faciliteiten. Gezellige open haard, fijne bar, oud-Hollandse spelen, biljart en (valse) piano. Ook aan de kleintjes was gedacht, zoals tafelvoetbal. Groot speelveld met trampoline en doelpalen. Prima slaapkamers met fijne, keurige bedden. Zeer tevreden, graag een volgende keer!!
Met de collega's van Brouwerij een nacht verbleven in de Herberg van Het Reirinck! Prachtige locatie, voldoende ruimte, prima bedden, kortom, een geslaagd personeelsuitje!!
Sfeervolle lokatie , prima voorzieningen, gastvrije eigenaar.
Goede informatie vooraf. Heel geschikt voor groepen.
Wij waren met 5 stellen en 11 jonge kinderen een weekend weg in de Herberg. Plus: Prachtig landgoed. Authentieke boerderij accommodatie. Mooie omgeving om te wandelen en leuke steden als Winterswijk te bezoeken. Slaapkamers zijn sfeervol en bedden erg comfortabel. De open haard is geweldig! Evenals de oud Hollandse spelen, de trampoline en het voetbalveldje voor de kids. Minpunten: De verplichte drankregeleling zouden wij geen volgende keer willen. En de tekstbordjes in de boerderij doen afbreuk aan de stijl en gastvrijheid. Badkamers toe aan een modernisering dat komt de hygiëne ten goede.