WestCord Hotel De Veluwe
- Airconditioning
- Rolstoel toegankelijk
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
We hebben de beste aanbieders voor Hotel WestCord Hotel De Veluwe voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieHotelPrachtig gelegen Ga naar accommodatieNH Arnhem Rijnhotel
HotelPrachtig gelegen Ga naar accommodatieVeluwe Hotel Stakenberg
HotelPrachtig gelegen Ga naar accommodatieLandgoedhotel Woodbrooke
HotelPrachtig gelegen
- Bergen09-02-2023
Fijn hotel met wat aandachtspunten
We komen hier jaarlijks met familie en vrienden. Prima hotel. We merken wel dat het lastig het iedereen naar de zin te maken. Ik herken maar ten dele de opmerkingen die in de negatieve reviews worden vermeld. Zo erg is het echt niet. Mogelijk “azijnzeikers”. Men moet wel proberen de basic dingen in orde te hebben. Als gasten opmerkingen over de kamers hebben, moet je als management hier serieus naar kijken. Wij gaan dit jaar weer. We gaan ervan uit dat het weer helemaal ok is!!!
- Manon27-09-2021
Tegenvaller
Had een aantal positieve reviews gelezen. Het hotel viel mij echter tegen. Erg gedateerd, badkamervloer zou een grote schoonmaak kunnen gebruiken. Restaurant was matig, eten was bijna koud, personeel heeft het te druk, hadden water besteld, nooit gekregen. Al met al vond ik de prijs voor de kamer vrij hoog voor wat je krijgt.
- Angelique28-08-2021
Nooit meer, ouderwets, kleine donkere kamers
Onvriendelijk personeel,( bediening was wel vriendelijk) kamers zeer gedateerd, badkamer uit het jaar nul. Klein menu Hadden suite geboekt, ook heel ouderwets, weinig ruimte niet veel groter dan gewone comfort kamer Dit hotel moet nodig de kamers gaan renoveren, en vriendelijker receptie personeel aan nemen
- ad van meurs13-06-2021
nooit meer , afrader voor iedereen kijk verder
Harteloos managemant, geen greintje gevoel en medeleven voor dieren, in de gehele gemeenschap garderen is dit hotel in waarde gedaald zolang dit management daar aan de top zit. bedenk eer je bij deze vreedzame groep zonder greintje gevoel een kamer boekt zou eerder naar mooi veluwe of groot heideborg gaan.
- Anouck30-07-2020
Een aanrader! Heerlijk verwarmd buitenzwembad.
Wij hadden een halfpension arrangement. Bij het ontbijt komt de bediening aan je tafel met een kar waar je eten kan uitkiezen, genoeg keuze. Vriendelijk personeel. Het hotel heeft een verwarmd buitenzwembad. We hadden een kamer op de begane grond met een terras met uitzicht op het zwembad (nummer 15). De airco op de slaapkamer deed het niet. De slaapkamer rook muf, maar was verder wel schoon en groot. Verder echt een aanrader dit hotel! Ook een leuke bar waar je overdag of 's avonds wat kan drinken.
- Maartje27-05-2020
Teleurstellend
Teleurstellend verblijf, kamer erg ongezellig ingericht en het diner was ver beneden maat. Geen verse producten gebruikt (diepvries) en smakeloos. Over het ontbijt maar niet te spreken, 25 minuten gewacht op een afbakbroodje en croissantje en koude koffie uit een thermoskan. Volop begrip voor het “nieuwe werken” met de 1,5 meter regel, maar dat wil niet zeggen dat de kwaliteit van je dienstverlening niet aan de standaarden van 4 sterren hoeft te voldoen. Klachten zijn ter plekke doorgegeven en aangehoord (door het vriendelijke personeel) we wachten nog op een oplossing.
- Huib23-06-2019
Al jaren een heerlijk hotel
We komen hier jaarlijks met familie en vrienden. Eigenlijk is het altijd dik in orde. Zowel qua locatie als qua eten. Heerlijk ontbijt en idem diner. Dit jaar bijzonder omdat een van de groepsleden gevallen was. Prima opgevangen door Leonie en René. Snel en adequaat gehandeld. Gelukkig konden we lange weekend voortzetten. En als klap op de vuurpijl werden al onze kamers zonder kosten omgezet naar een late checkout. Klasse. Hopelijk gaan we volgend jaar weer.
- v.d.Geest23-02-2019
Uitstekend en voor herhaling vatbaar
Rustig gelegen hotel, waar je zo het bos en heide in loopt. Het hotel heeft comfortabele kamers met dubbele wasbakken en met zowel een douche als bad. De inrichting van het hotel is zeer smaakvol met een gezellige bar. Alles ziet er zeer goed onderhouden en modern uit. Ontbijt en diner zijn zonder meer prima en dat geldt ook voor de vriendelijke service. Buiten is er een mooi terras. Al met al een van de betere hotels met een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Hotel WestCord Hotel De Veluwe info
- SaunaBeschikbaar (1)
- SportschoolBeschikbaar (1)
- EntertainmentprogrammaNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AdresgegevensOud Milligenseweg 62, 3886 MJ