Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Advertentie

Klimbos Ermelo

9Fenomenaal

Score uit 6 reviews

2.4km van centrum

Op vakantie geweest naar Klimbos Ermelo?

Review schrijven

 • 7Anne06-01-2016

  Erg druk in het hoogseizoen

  In de vakantieperiode worden veel groepjes snel na elkaar toegelaten. Daardoor kan gebeuren dat je langer op elkaar moet wachten. Niet iedereen kan daar even goed mee omgaan en ook het niet echt vriendelijke personeel houdt maar weinig toezicht en grijpt nauwelijks in bij irritante klimmers. Verder zijn er nauwelijks tot geen voorzieningen (alles uit een automaat), dus als je niet klimt heb je er niets. Volgende keer gaan we naar Klimbos Garderen, wel duurder, maar ziet er beter uit en hopelijk is het personeel daar klantvriendelijker en aardiger dan hier.

  Rapporteren

  augustus 2015

 • 9ellyzomer15-07-2015

  heel aardig personeel, alles is mogelijk

  wij zijn voor het boogschieten en de midgetgolf gegaan, kunnen het echt aanraden. er is van alles te doen, voor groot en klein.

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in mei 2015

 • 9Anne25-06-2013

  Sportieve ervaring

  Het Klimbos Ermelo is geschikt voor jong en oud, en ook onervaren klimmers vinden dit klimbos vast leuk. Met kleine kinderen een leuke tijd gehad hier. Goede instructeurs, die geduldig zijn.

  Rapporteren

  mei 2013

 • 9Erik20-06-2013

  Geweldige ervaring

  Als begeleider met een groep leerlingen een dagdeel in het Klimbos Ermelo geweest. Eerst krijg je een heldere instructie en oefen je op een minibaan. Daarna mag je zelf klimmen, waarbij je uit eenvoudige en moeilijker parcoursen kunt kiezen. Een geweldige ervaring en voor herhaling vatbaar!

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in mei 2013

 • 10Anarifia28-08-2012

  Het Klimbos is kicken !

  Voor oud en jong is het goed te doen. Er zijn 4 parcours,op verschillende hoogtes. Onderweg vele hindernissen om tussendoor of overheen te klauteren en natuurlijk abseilen !!! Daarna lekker pannenkoeken gegeten in het restaurant de Paalhoeve,van de aangrenzende camping de Paalberg. We hebben een heerlijke middag gehad.

  Rapporteren

  augustus 2012

 • 10Simone10-04-2012

  Super leuk. Je moet het echt een keer doen

  Overigings klimbos Ermelo is voor jong tot oud. Of je nou met z'n 2en bent of met je hele familie. Van kleine kinderen tot oudere.

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in januari 2012