6.3VoldoendeScore uit 56 reviews

• Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

Remboe Village

6.3VoldoendeScore uit 56 reviews

Niet heen gaan om te camperen.. onvriendelijk!
Door Hanna van splunter op 01-06-2023

Dat je onbeschoft behandeld kunt worden als campeerder! Onze boeking was in de spam gekomen Als je daar dan aankomt, na 120 km rijden, hebben ze de boeking gevancelled! En kom je niet de camping meer op! De manier waarop dat ging was onfatsoenlijk! Ze hebben bereikt wat ze blijkbaar wilden een campinggast minder! Na 10 jaar er een prachtige tijd gehad, nu een hele slechte afsluiting!!!!

Een heerlijke vakantie gehad
Door Marloes op 16-12-2021

Een zeer goed verblijf gehad op dit mooie en rustige park, het huisje was schoon en van veel gemakken voorzien, heerlijk gewandeld en gefietst in de prachtige omgeving, het verwarmde zwembad is vrij basic, echter kan je er heerlijk zwemmen, aardig en behulpzaam personeel, wij komen zeker een keer terug.

Heerlijke week gehad
Door Alexandra op 22-03-2021

We hadden een boerderij nr. 40 gehuurd, net als een jaar eerder. Het huisje was schoon en ruim. Lekkere tuin, waar we in het lentezonnetje hebben geluierd. We hebben ons er prima vermaakt: prachtige boswandelingen gemaakt, eten afgehaald bij de gasterij. Het was heerlijk. De omgeving is fenomenaal als je van bossen houdt: welke kant je ook op loopt, je belandt altijd in een bos. De eigenaren van de Gasterij zijn supervriendelijk. We komen heel graag weer terug.

Gemoedelijk natuurpark
Door Familie van Oort op 11-12-2020

Hele leuke herfstvakantie gehad op dit gemoedelijke park. Echt een aanrader voor rust zoekers. Veel bomen en begroeing, wat mooie vogels en eekhoortjes aantrekt die ook bij ons in de tuin kwamen kijken. Prettige fietspaden in de omgeving die ons brachten over de naastgelegen heide en bossen. We komen hier zeker nog eens terug!

Natuur en rust
Door Debbie op 02-03-2020

Prachtige camping midden in de bossen gelegen. Wij verbleven hier al eens in de zomer, en hebben nu weer genoten van de natuur. Heel vriendelijke beheerders, en heerlijk eten in de Remboe Inn (probeer het stoofpotje zeker!). Niet heel commercieel en dat heeft zeker zijn voordelen vinden wij. In de omgeving kun je uren verdwalen in de bossen. Als wij de camping oplopen valt de rust als een gemoedelijke warme deken over ons heen. Heerlijk!

Super vakantie gehad.
Door familie Terwal op 03-01-2020

Wij zijn met onze huisdieren op dit vuurwerkvrije park geweest in de kerstvakantie. Het huisje was mooi gelegen en netjes ingericht met een grote tuin er omheen. Wij hebben heerlijk gegeten in het restaurant en hebben er ook oud en nieuw gevierd, een avond om nooit te vergeten. Remboe village, bedankt voor deze geweldige vakantie!

Camping-informatie
Naturistencamping