Camping info
- Telefoonnummer+31 (0)345651315
- E-mailadres[email protected]
- AdresgegevensPanweg 1, 4157 PB
- WebsiteCapfun De Rotonde
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieCampingAward GoudErg kindvriendelijk Ga naar accommodatieDen Blanken
CampingAward GoudLeuke activiteiten Ga naar accommodatieCapfun Het Wieskamp
CampingGoed sanitair Ga naar accommodatieMolecaten Park De Koerberg
CampingPrachtig gelegen
Capfun De Rotonde
Deze camping is erg leuk, wij verbleven in een chalet op een ruime plaats. De camping heeft een ongedwongen sfeer, merendeel ruime plaatsen, leuke animatie, fijn zwemmeer en leuke speeltuinen. Het ligt aan de snelweg, maar daarvan hadden wij totaal geen last. In de omgeving is genoeg leuks te doen. Maar, we hebben vernomen dat deze camping gaat veranderen. Er komt een zwembad, dat is natuurlijk mooi. Maar ook heel veel chalets erbij op waarschijnlijk krappe plekjes, dat vinden we zeer jammer. We hopen dan ook van harte dat dat niet ten koste gaat van deze leuke camping zoals deze nu is.
Mooie locatie en een nieuwe stacaravan. Alles was schoon en goed voor elkaar! Vlakbij 's Hertogenbosch en Utrecht. Mooie dagjes uit!
Capfun De Rotonde
Mooie nieuwe chalets. Visvijver achter huis en recreatieplas. Mijn Kids en ik hebben genoten. Enigste puntje misschien wat meer activiteiten voor oudere kinderen zoals spooktocht, speurtocht of id
Een leuke, nette, kindvriendelijke camping waar veel activiteiten georganiseerd worden voor alle leeftijden. Ook voor de wat oudere kinderen/ pubers is er genoeg te doen. Er is een mooie zwemplas en grote visvijver voor uren vertier. er zijn genoeg mogelijkheden om wat te eten, ook voor afhaal en de prijs is oke. een camping winkel voor de vergeten boodschappen en verse broodjes ontbreekt ook niet. Onze lodge aan de visvijver was erg netjes en van alle gemakken voorzien.
Een leuke, complete camping. Veel animatie, vooral voor jongere kinderen. Wij verblijven in een chalet, dat prima was ingericht. Ieder chalet heeft eigen glasvezelinternet, sanitair is goed verzorgd. Personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. De prijzen op de camping zijn redelijk. Wel is te zien dat de camping recent is uitgebreid, denk hierbij aan de groenvoorziening. Absoluut een aanrader!
Capfun De Rotonde info
- WasmachineBeschikbaar
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- TennisBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Prive sanitair mogelijkNiet beschikbaar