Boshuis de Sperwer

Boshuis de Sperwer
Hele rustige omgeving middenin het bos en ca 3-4 kilometer van Emst waar winkels zijn. Prachtige locatie in een kleinschalig park met veel privacy en een grote omheinde tuin wat erg handig is met honden. Onze honden vonden het geweldig en wij ook. Huisje is voorzien van alle gemakken en comfort. De directe maar ook wat wijdere omgeving zijn werkelijk prachtig al moet je wel van rust en bos houden.
Een heerlijk boshuis, midden in de natuur wij hebben genoten. Voor mensen die horeca of terrassen zoeken, moeten even rijden.
Het huis zelf, de tuin n inventaris zijn heel goed uitgerust. We komen graag een keer terug. Was genieten !
Boshuis de Sperwer is een comfortabel, goed ingericht vakantiehuis. Alles wat je nodig hebt is er, daarnaast is het huis erg gezellig met oog voor detail aangekleed. De tuin om het huis heen is ruim en biedt veel schaduw. We hebben veel vogels, eekhoorns en zelfs een vos in de tuin gezien. Het huis staat op kleine afstand van het bos waar je uren kunt wandelen.
Huisdieren | Beschikbaar |
Cafe | Niet beschikbaar |