Capfun IJsselstrand

We hebben de beste aanbieders voor Capfun IJsselstrand voor je op een rij gezet:
Capfun IJsselstrand
Op camping altijd rustig en gezellig Sanitair goed schoon En vriendelijk personeel
Super vakantie gehad. Lekker zitten op je eigen terras, terwijl kinderen voor je op het gras spelen. Genoeg te doen voor de kinderen en 's avonds lekker eten. Vriendelijk personeel.
De kinder vind het leuk.
En ik zelf ook. De kinder willen terug.
En de huis was ook goed schoon..

Capfun IJsselstrand
We kwamen aan en de caravan was smerig, overal lagen lange zwarte honden haren, de keukenkasten waren vol met plakkerige zooi. De schimmel staat in de douche. De parasol was kapot, de tafel en deuren beschadigd. Op het veld lopen de honden allemaal los, grote honden. En ik ben een honden liefhebber want onze hond was ook mee maar netjes aangelijnd om geen overlast te bezorgen. In de caravan wordt het snikheet. Bij melden kregen we een sloep van een uur gratis. Maar we zijn we zijn er nog niet. In het buiten zwembaf drijven de pleisters en dotten haren rond. De badjuf is een chaggerijn en kan niks normaal zeggen. Zwembad sluit gewoon eerder, nergens hangt dat op en dan is het ja inpakken en wegwezen we sluiten. De bedden liggen vreselijk slecht. De omgeving is mooi en de glijbanen zijn leuk. Ik heb gewoon gehuild zo erg. Zo erg dat ik vijf dagen eerder naar huis ga. Nooit meer!
De stacaravan was top! Net nieuw dus erg netjes ! Plekje was ook perfect met speeltoestel voor de deur ! Verder liet het algemene plaatje behoorlijk te wensen over! Veel genoemde faciliteiten niet of weinig open!! Paviljoen bij de receptie gaat pas om 12.00 uur open dus lekker kopje koffie terwijl kids spelen kan niet. Bowlen kon alleen savonds … en dat op een kindercamping! Bij de indoorspeeltuin is een glaasje ranja kopen onmogelijk, maar een kan ranja kan wel…vreemd! De hele week was de zeep+ handdoekjes op in de toiletten daar. Dan vraag ik mij toch stellig af of daar überhaupt word schoongemaakt!! Erg vies ! Een parade over de camping klinkt leuk, maar om 21.15 slapen onze jonge kids echt al… waarom worden zulke dingen niet overdag gedaan?
Camping-informatie
Aantal huisjes op park | 150_300 |