/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03090000-03099999%2FE3091542.jpg)
Vakantieverblijf Foxheuvel
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F00060000-00069999%2FE67576.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03070000-03079999%2FE3078526.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F00350000-00359999%2FE353455.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F00350000-00359999%2FE353453.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Fvrw%2F00420000-00429999%2FE421290-foto0100101.jpg)
Vakantieverblijf Foxheuvel
We waren met een groep van 16 meiden. We werden heel lief ontvangen door de eigenaresse en hebben echt een top weekend gehad. Met nog een rondleiding over het bedrijf was het weekend helemaal compleet. Echt een aanrader!
Een heerlijke ruimte, erg kindvriendelijk en zeer attente en gastvrije verhuurder!
Zeer gastvrij en vriendelijk. Accommodatie schoon, ruim en alles is aanwezig. Heerlijk vriendinnen weekend gehad.
Tijdens ons vriendenweekend hebben we een heerlijke tijd gehad. We hadden beide accommodaties afgehuurd, die bij aankomst mooi aangepast waren voor onze 14 gasten. Je hebt de rust en ruimte om met je eigen groep een geweldige tijd te hebben. Binnen en buiten was alles keurig en netjes verzorgd en de verhuurster kwam elke dag even kijken of alles naar wens was. We komen graag een keer terug.
We hadden het hele huis een weekend gehuurd voor een familieweekend. Wat een gastvrije ontvangst met een wijntje en koek! Ook was het heel schoon en er hingen zelfs handdoeken en theedoeken die we konden gebruiken. De badkamer is zeer luxe met een mooi ligbad en aparte douche. Het huis heeft aan beide kanten een overdekt terras waar het heerlijk zitten is met uitzicht over het grasland met hazen en herten. We hebben op verzoek een mooie rondleiding gekregen op het boerenbedrijf van de eigenaresse. Het was super!
Een ontzettende goede communicatie, snelle reactie op onze vragen voordat we ons verblijf hadden geboekt. Heel vriendelijk en er is zoveel mogelijk bij de familie Looman dat ze eigenlijk alles voor je willen doen om je verblijf zo soepel en aangenaam mogelijk te maken. Ook als je eenmaal geboekt hebt kan je altijd een beroep op ze doen en houden ze dagelijks vinger aan de pols, zonder opdringerig te zij. We hebben een onzettende leuke en uitgebreide rondleiding op het boerenbedrijf gekregen. Deze was harstikke leuk en zeker aan te bevelen. Het huisje was hartstikke schoon en alles was in overvloed aanwezig en je greep nooit mis in de keuken, beddegoed, buiten speelgoed, spelletjes, kleurboek etc. Het huisje was goed te verwarmen, hele goede bedden. Oftewel helemaal prima een aanrader!
Huisdieren | Niet beschikbaar |
Wlan internet | Niet beschikbaar |