Bertram
- Waardering
Pension info
- Restaurant
- Draadloos internet
We hebben de beste aanbieders voor Pension Bertram voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatiePensionPrachtig gelegen Ga naar accommodatieWarnsborn
PensionZeer goede service Ga naar accommodatieDe Lindebloesem
PensionZeer schoon Ga naar accommodatieVierhouterbos
PensionZeer goede service
- Tonny07-09-2022
Fantastisch!
Na gestrand te zijn komen we dit pension tegen. Gelukkig was er een kamer vrij. Het vriendelijke personeel heeft ons geholpen en s avonds wat gegeten en gedronken in het restaurant. Wat een mooie locatie en wat een super personeel. Dank en hulde aan jullie hoe jullie de klant te woord staan en bedienen. Een goede nacht gehad en genoten van het ontbijt. Super.
- Kindvriendelijk
- Fam Havinga16-06-2021
Prima overnachting
1 Overnachting geboekt. Omdat laat in de avond inchecken niet mogelijk was maar we 's ochtends al in de buurt waren konden we de sleutel al meenemen. Kamer was schoon en de bedden waren prima. Het ontbijt was ruim voldoende met vers sinaasappelsap! Bredevoort is een leuk stadje met veel boekenwinkeltjes.....
- Bauhaus06-10-2014
Pension Bertram gezellig goed voor weing geld.
Met 7 personen een overnachting geboekt bij Pension Bertram in Bredevoort.(met 4 motoren) Het ontvangst was gastvrij. De kamers schoon en ruim. Eten in het restaurant was goed verzorgt en lekker. Redelijk geprijsd. Het restaurant is zeer gezellig en mooi ingericht. Het ontbijt lekker en uitgebreid. Prijs kwaliteit verhouding uitstekend. Er zijn niet veel plaatsen waar je voor dit geld deze overnachting incl. ontbijt kunt krijgen. Voor herhaling vatbaar !!
- Marc15-01-2012
Alles wat je nodig hebt in Bredevoort!
Zeer vriendelijke service van het personeel. De kamers liggen in een los gebouw achter het restaurant, midden in het centrum van het kleine Bredevoort. Onze kamer grensde aan een klein straatje, we hadden dus onze eigen ingang. Geweldig grote kamer, met eigen zithoekje. Erg lekkere en grote bedden! Prima badkamer met groot bad en erg ruime douche! De kamer was aan het einde van november snel goed te verwarmen! Het ontbijt is erg riant en wordt in het gezellige bourgondische restaurant genuttigd. Het restaurant is ook echt een aanrader voor het avond eten, zeer goed gegeten! Als je in bredevoort moet zijn of de achterhoek wil verkennen, dan is dit een prima uitvalsbasis!
Pension Bertram info
Het complex