't VeerHuys/Logement De Barones
We hebben de beste aanbieders voor 't VeerHuys/Logement De Barones voor je op een rij gezet:
Minibar
Totaal aantal kamers: 10
Adresgegevens | Veerweg 7, 4112 PC |
't VeerHuys/Logement De Barones
De ligging aan de Lek is erg leuk & een mooi authentiek gebouw. De brandtrap en daarna nog een trap naar de kamer is niet zo handig als je wat minder goed ter been bent. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Het diner prima. Ontbijt zondagmorgen beneden vonden we heel simpel. Tip dek vlees, kaas en bacon/ei af, want nu zaten er vliegen op. Andere ontbijt staat in koelkast en brood aan de deur. Erg beperkt en stukjes van het servies. Voor de prijs hadden we op een ontbijtbuffet beneden gerekend. De koelmotoren op dak hoorden we continue. De hele kleine badkamer was wat benauwend en als je moet plassen s nachts piept de deur gigantisch en de afzuiger heb je geen invloed op. Bak met herrie dus midden in de nacht. Als je doucht gaat het licht op een gegeven moment uit en sta je in het donker. Uitzicht over uiterwaarden is mooi, zeker
s avonds met ondergaande zon. Prima bed & leuk zitje voor een spelletje! Zet wat lekkers in de koelkast!
Ruime kamer met kitchenette
Zeer vriendelijk en net personeel
Heeeerlijk eten
Mooie uitvalsbasis voor fietstochten
Een overnachting met ontbijt in een grote, luxe kamer, met uitzicht op de rivier en verder van alle gemakken voorzien. Mooi gelegen i.v.m. uitstapjes naar bijv. Culemborg en Tiel. Zeer attent en vriendelijk personeel. Ontbijt op de kamer had wat royaler mogen zijn. Verder alles zeer naar wens!
't VeerHuys/Logement De Barones
De kamers zijn super schoon en het personeel erg vriendelijk. De datum waarop wij gereserveerd hadden was overboekt maar dat is prima opgelost echt geweldig.
Gezellig hotel.Heerlijk je ontbijt op je kamer met uitzicht op de rivier! Ook dineren in het restaurant is een to do!!!!!
Heel mooie omgeving voor wandelaars en fietsers!Maar ook lekker luieren met een boekaan de waterkant jan natuurlijk ook.
De bloesemroute gefietst!! Ook met de pondjes naar de ander kant.
Vriendelijke mensen.
t'Veerhuys in Beusighem omgeving Tiel Teveel om op te schrijven , Wat een lekker eten zoveel vriendelijkheid ,services , van de eigenaar en het personeel en dat voor zo' n democratische prijzen ongelooflijk zelden meegemaakt ,kunnen vele een voorbeeld aan nemen . Zelfs na X aantal keren terugkomen altijd hetzelfde . Wat vonden wij niet goed ; Geen minpunten.