Bungalowpark Eldorado
Vakantiepark info
- Speeltuin
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatieVakantieparkFantastisch566 reviewsAward ZilverErg kindvriendelijk Ga naar accommodatieAckersate
VakantieparkFantastisch293 reviewsAward ZilverMooi onderkomen Ga naar accommodatieMolecaten Park De Leemkule
VakantieparkFantastisch474 reviewsPrachtig gelegen Ga naar accommodatieEiland van Maurik
VakantieparkFantastisch732 reviewsAward ZilverPrachtig gelegen
- Joke16-11-2021
Aanrader voor mensen die van rust en ruimte houden
Kleinschalig, ruim opgezet bungalowpark, gesitueerd in een bosgebied. De huisjes zijn basic, praktisch ingericht, maar voorzien van alles wat je nodig hebt en netjes/schoon. Ze liggen op ruime afstand van elkaar. Vanaf het terrein kun je zo het bos inlopen, bv naar de beek en de Loenense watervallen. Voor mensen die van rust en ruimte houden een aanrader en voor gezinnen met jonge kinderen. Wij zijn o.a. naar Burger's Zoo geweest, op slechts 20 minuten rijden. We hebben een gezellig familieweekend op het park doorgebracht, met in ons gezelschap ook 2 peuters, die zich prima hebben vermaakt.
- Eetgelegenheden
- Fam. Berendsen01-09-2020
De vakantie was heerlijk!! Prachtige ligging, 10+
Een heerlijk rustig park waar het volop genieten is! Het park is ruim opgezet en je loopt zo vanuit je huisje het bos in of naar de speeltuin, tafeltennistafel, badmintonveld, jeu de boulesbaan of tennisbaan. In het zwembad is het ook goed toeven. In dit park zie je dat de eigenaars alles met liefde en aandacht onderhouden!
- Mirjam23-09-2019
- Gerard en Els26-09-2017
- MMJG van Winsen23-05-2016
Waande me echt een bosbewoner.
Ontzettend genoten van ons huisje aan de rand van het bos. Huisje van alle gemakken voorzien. Lekkere bedden, gezellige huiskamer. En niet te vergeten de hartelijke ontangst van de gastvrouw! Met recht een Eldorado voor diegene, die van rust, ruimte en natuur houden!! Komen hier zeker nog eens terug.!
- Emmy Wildeman17-05-2016
Al jaren houden we hier onze familiereunie.
De bungalows staan in mooi stuk bos en er is veel ruimte om elke bungalow. Goede service. Alles goed onderhouden. Speeltuintje en zwembad aanwezig. Mooie omgeving om te wandelen of te fietsen. Eetgelegenheid is er niet op het park, maar wel dichtbij.
- Hilma van Dommelen08-05-2016
Een heerlijk ruim park met huisjes in het bos!
De 4 en 6 persoons huisjes liggen op ruime percelen in het bos. De huisjes hebben een complete inventaris. Je kunt heerlijk wandelen en fietsen in de omgeving. Apeldoorn is vlakbij (Paleis het Loo, museum CODA, Apenheul enz.) Maar ook Deventer, Zutphen en Arnhem zijn leuke winkelsteden in de buurt. Wat ook erg leuk is: Stoomtrein, papiermolen de Middelste molen (op loopafstand) net als de Loenense waterval. Het is een rustig park, dus lekker bij je huisje zitten met een goed boek is ook prima!
Vakantiepark Bungalowpark Eldorado info
Camping-informatie