Reusterman
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Looweg 3, 7244 RC |
Reusterman
Verblijf was perfect! Vriendelijke mensen, lekkere broodjes ‘s ochtends. Prima sanitair (en heerlijk schoon!) fijn gefietst, we zijn Achterhoekfan geworden!
Sorry maar ik kan niks negatief opnoemen , fijne eigenaren en bijna alles is mogelijk
Mooie en rustige camping, prima uitvalsbasis voor wandelen en fietsen. Komen hier al jaren en genieten elke weer van de natuur, de rust en de gezellige stadjes in de omgeving. De camping heeft een zwembad, grote plaatsen en net en schoon sanitair. Is een camping met een prima prijs/kwaliteit verhouding beheerd door een vriendelijke en hartelijke familie die erin slaagt kampeerders het naar de zin te maken. In de buurt een paar eetgelegenheden met in met name de stadjes in de omgeving meer dan voldoende keus.
Wij hebben de afgelopen 2 maanden (aug. / sept. 2020) op deze geweldige camping gestaan waar de sfeer nog ouderwets Achterhoeks is. Gemoedelijk en met de instelling van niet lullen maar poetsen. Deze camping is een echte rustige fam. camping met uitstekend wifi, sanitair, ruime velden en plekken met zwembad en speelgelegenheid voor de kinderen. De camping ligt in een prachtig fiets - en wandel gebied te midden van bossen en boeren akkers. Dichts bij zijnde dorpen zijn Ruurlo, Borculo, Vorden, Lochem en Zwiep. Deze camping is wat ons betreft een aanrader
Goede ruime plek,sanitair schoon,vriendelijke eigenaar,geen lawaai van jeugd,auto bij de caravan ,verder super genoten van de rust ,en natuurlijk van het boerenijs!! We komen zeker nog eens een keer kamperen .
Verantwoord ondernemen in corona-tijd: Dit jaar voor het 1st naar deze camping en dat is goed bevallen. We werden bij aankomst vriendelijk te woord gestaan door de camping-eigenaar en die vertelde gelijk dat door de huidige situatie mbt Corona hij wat aanpassingen had doorgevoerd. De campingplaatsen waren vergroot zodat de kampeerders verder van elkaar af stonden en de druk op de badgebouwen niet te groot werd. We hadden dus een mega kampeerplek en een badgebouw dat niet alleen prima toegankelijk was maar ook nog een splinternieuw.
Het sanitair werd ook prima bijgehouden en was altijd brandschoon. Camping-medewerkers zijn zeer behulpzaam en niets is te veel.
De omgeving is werkelijk prachtig met wandel en mountainbike routes door de gebieden van de Kaleberg en de Lochemse Berg.
De camping lijkt op het 1e gezicht wat “basic” maar de voorzieningen zijn prima en wij voelden er onszelf al snel prima thuis.
Aanrader.