Minicamping 't Fleerhof
Camping
Wasmachine
Adresgegevens | Hardermaat 8, 7244 PZ |
Minicamping 't Fleerhof
Prachtig camping, mooi locatie, nette velden, prima sanitair, wel verouderd. Leuke dieren (ponys, ezel, geitjes) en verse eieren van de kippen. Leuke streekproducten te koop. Vele fiets en wandelroutes en vooral een gastvrij gezin die de camping runt. Wij komen zeker terug en bevel dit aan.
Leuke gezellige camping met vriendelijke mensen, onze kinderen hebben zich geweldig vermaakt op deze camping er zijn kleine speeltoestellen beschikbaar en er kan elke avond een ritje gemaakt worden met de pony. Het sanitair is schoon ook al is het wat verouderd. Hele mooie ligging in het natura 2000 gebied, veel wandel en fietsroutes in de omgeving!
Pracht veld. hygiëne toilet slecht stinkt er elke dag naar pies. Een keer per dag natte dweil door het hok zonder zeep je ruikt er tenminste niets van. Geen bankje in douch om iets op terzetten. Douch kop op kabouter hoogte en verkalkt. Wij hebben op veel boeren campings gekampeerd deze viel ons vies tegen.
Fantastische ligging in een wijdse omgeving. Mooie camping met prima sanitair en een leuke eigenaresse die ook de tijd neemt om eens even een praatje te maken. Vanaf knooppunt 60 of 53 kun je mooie fietstochten maken. Winkels binnen 3 km. Zeer de moeite waard hier, iets om terug te komen
Bijzonder fijne en zeer rustige camping. Perfecte ontvangst en rondleiding. Aardige eigenaresse die veel aandacht voor haar gasten heeft. Mooie wandel- en fietsomgeving. Vrijwel de gehele dag is de omgeving zeer stil, op een enkele auto of werkende boer na. Oja, en de ezel, die kan er wat van. Sanitair is goed en schoon. Enige kleine minpuntje, er zijn geen schaduwplekken wat op echt warme dagen wat minder prettig kan zijn. Goeie parasol of luifel is sterk aan te raden. Maar laat je daar niet door tegenhouden.