Warnsborn
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatiePensionErg kindvriendelijk Ga naar accommodatieKasteel Slangenburg
PensionPrachtige kamers Ga naar accommodatiePelgrimshuis Casa Nova
PensionPrachtig gelegen Ga naar accommodatieDe Ploeg
PensionPrachtige kamers
Warnsborn
Geweldige oude plek, dat ruik je en dat voel je. Gastvrij onthaald door de eigenaresse, je voelt je direct thuis en op je gemak. Heerlijk rustig, rustiek hoge plafonds, ruime kamer. Proper en strak ingericht met een modern tweepersoonsbed met brocante nachtkastjes. Een douche en toilet ingebouwd in de kamer. Met aandacht en kwaliteit afgewerkt. De kamer was wel wat gehorig maar zeker niet hinderlijk. Goed bed, lekker geslapen. De ontbijtzaal is super gezellig, sfeervol ingericht. Het ontbijt was zeer ruim maar niet belachelijk overdreven veel zoals je ook wel eens tegen komt. Goede koffie. We hebben genoten van de ambiance en de sfeer die het huis omgeeft. We komen hier zeker nog eens terug.
Een zeer fraaie ligging. Heel rustig. Een hartelijke ontvangst. Schoone, ruime kamer, rustig gelegen. Wij hebben heerlijk geslapen. Het ontbijt was zeer compleet. Wij komen zeker terug.
Prachtig gelegen Bed&Breakfast in een prachtige omgeving op de grens van Schaarsbergen en Arnhem (Hoogkamp). Ik kom hier al een aantal jaren en kom hier graag terug. Uitstekend geschikt voor een korte vakantie. Ontzettend aardige en gastvrije eigenaars. Kamers zijn misschien wat eenvoudig, maar alles is schoon en aanwezig. Vanuit dit pension kun je makkelijk in weinig tijd naar Arnhem Centrum, Schaarsbergen, Oosterbeek, maar ook naar Nijmegen. Ook met het openbaar vervoer is het pension goed bereikbaar. Kortom voor ieder wat wils.
We komen al ruim 8jaar elk jaar in pension warnsborn. Het is een fraaie plek,heel betaalbaar met bijzonder lieve mensen die het runnen. De kamers zijn prettig en bedden slapen heerlijk. Het is voor ons een prima uitvalsbasis voor vele culturele bezienswaardigheden en de natuur in de directe omgeving is fantastisch.
Ik kwam onverwacht laat aan en had veel haast om nog op tijd bij een bruiloft te geraken, maar dit was geen probleem en ik kon razendsnel inchecken. De kamer was knus met een fijn bed en lekkere dekens. Ook was de kamer voorzien van een grote wastafel met spiegel zodat je daarvoor de gang niet op hoefde. De douche en toiletruimte was misschien niet de modernste, maar voldeed prima. Ook het ontbijt was goed, met verse muntthee en aardbeien. Een zakje chips op de kamer maakte de ervaring compleet, wat wil je nog meer?
Warnsborn info
Het complex