Landgoed Groot Warnsborn

We hebben de beste aanbieders voor Landgoed Groot Warnsborn voor je op een rij gezet:
Fletcher Hotel-Restaurant De Gelderse Poort
Liften
Minibar
Adresgegevens | Bakenbergseweg 277, 6816 VP |
Landgoed Groot Warnsborn
De locatie is top, erg mooie omgeving. De kamers in het koetshuis zijn modern en mooi ingericht. Het eten op de kamer was super geregeld en lekker! Wij komen zeker terug!
Prachtig gelegen in het bos. Heel vriendelijk personeel. We hebben een heerlijk 4 gangen diner gehad. Het gebouw zelf kan wel een opknapbeurtje gebruiken: bedden waren doorgezakt, vloerbedekking oud, muren op de 1e etage kunnen beter geisoleerd worden, ik kon de buren letterlijk horen praten. Wasbak/kraan in de badkamer was te klein om je gezicht te wassen en de douche temperatuur was niet stabiel. (Wij hadden de economy room)
Bij de reservering ging het eea mis, het leek alsof het computersysteem niet handig was want ik kreeg een paar keer een verkeerde bevestiging. Maar uiteindelijk kwam alles in orde en hebben we het heel gezellig gehad! Er is veel te doen in de omgeving
Een prettig verblijf in een mooie omgeving! Dit door een familie gerunde landgoed is goed vertoeven. Men besteedt veel aandacht aan eten en verzorging zeker rondom Corona regelgeving. ( valt niet mee want uiteindelijk gaat iedere gast hier toch op zijn eigen manier mee om, maar goed over nagedacht in ieder geval.
Ook doet men doet erg de best om de klanten tevreden te houden, daarmee denk ik dat de kleine 'foutjes 'rondom communicatie in bediening en samenwerking vergeven mogen worden.
Wat betreft aankleding en stijl naar ons idee wat oubollig, maar wederom wordt veel goed gemaakt door enthousiasme en heerlijk eten. Iets meer aandacht aan afwerking en beleving voor de klant en het staat volledig.
Maar, over het algemeen zeker goed gedaan hier!

Landgoed Groot Warnsborn
Het was weer een fantastisch weekend en verblijf bij het Landgoed Groot Warnsborn.
Fietsen, rust en culinair genieten.
Mijn complimenten ook betreft de invullingen van de beperkings maatregelen m.b.t. Covid 19 ging dit naar wens.
Fantastisch hotel, goed eten, mooie omgeving. Zeer gastvrije en vriendelijke medewerkers
De bruiloft van onze dochter is hier 10 juli gehouden. Alles maar dan ook alles is uit de kast gehaald. Het is n prachtige locatie om te trouwen maar de proffesionaliteit en vriendelijkheid van het personeel doet er nog n schepje boven op. Ze hebben n eigen weddingplanner,in ons geval Jante en die had echte meerwaarde. Ook de huis-trouwambtenaar ingrid heeft een prachtige ceremonie verzorgd. Een heerlijk diner en n mooie avond maakten alles bijeen n dag met n gouden randje. Een 10 met n griffel. Namens ouders vd bruid....dank dank.