Tijdelijk geen boekingskosten

• Huisdieren toegestaan
  • Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

In Arnhem, pal tegenover Nationaal Park De Hoge Veluwe, vind je EuroPars De Hooge Veluwe. Van knusse chalets tot luxe lofts, er is veel keuze binnen de soorten accommodaties. Voor zowel jong als oud is het vertoeven op het vakantiepark dankzij het binnen- en buitenzwembad, de wellness, animatie, res...

Telefoonnummer

Website

7.4GoedScore uit 228 reviews

Prachtige plek
Door Mirjam op 12-08-2023

Het huisje was prima. Aan de rand van het park. Bij de ingang van het bos, ideaal met 2 honden. Wij verbleven in een hackfort voor 6 personen met zijn 3en. Wifi was niet perfect. Als je er met zijn 3en tegelijk op zat was hij behoorlijk traag. En ook de tv was niet om naar huis te schrijven. Aangezien het regenachtig was hebben we die wel veel aangehad. Heel vaak blokkerig scherm..Miste lampjes onder de kastjes in de keuken.

Heerlijk rustig zeer vriendelijke medewerkers.
Door Ursula Zenden Bronckers op 12-08-2023

Ik had via bungalows.nl een boeking gedaan op dit park van 31 Juli tot en met 7 Augustus. Ik had gekozen voor Cube La Mer. Deze zag er mooi uit met veel ruimte voor ons 2. En een goede aanbieding qua prijs. Na een regenachtige reis vanuit Limburg kwamen we rond 15.30 uur aan op het park. We hadden een mail gekregen dat we eerder in ons huisje konden, omdat het al klaar was. Er stonden 3 medewerkers bij de ingang, we werden zeer vriendelijk en gastvrij ontvangen. Alle informatie die we nodig hadden zat in een mooi mapje, samen met een leuke attentie. Nadat we de route naar ons huisje hadden gekregen konden we het park op. Het was wel zoeken waar we naar toe moesten ondanks de uitleg van de medewerkster. Er stonden geen goede aanwijzing borden.
Aangekomen bij Cub La Mer K20 was de eerste indruk mooi. Wel jammer dat het dicht bij de drukke Koningsweg lag.

Prima weekend gehad!!
Door Fam. de Ruijter-Janssen op 06-08-2023

Als gezin van 4 hadden we een Tiny house geboekt. Een knus onderkomen. We hebben prima geslapen, ondanks het lage plafond boven. Maar ja, het is dan ook een tiny house. Ondanks het regenachtige weer, hebben we buiten kunnen ontbijten onder de houten overkapping, welke aan ons tiny house zat. Echt vakantie. We misten een toiletborstel in ons onderkomen. De jaloezieën zaten wel vol met stof en de staande lamp in het huisje had ook al enige tijd geen stofdoek gezien. Gelukkig hebben we er geen last van gehad, maar hoort bij de schoonmaak. Jammer dat niet bij alle slaapplekken een raampje open gezet kon worden. Verder prima vertoeven. Het personeel is erg vriendelijk en behulpzaam. In de ochtend lekkere verse broodjes. Het binnen zwembad was wegens technische storingen niet geopend. Is ook erg klein. Voor onze kinderen was er niet heel veel te doen op het park. Verder een mooie ligging.

Het is het net niet.
Door Karel H. op 11-07-2023

Het park ligt pal naast het Natuurpark de Hoge Veluwe, dus veel bos. Het park zelf is netjes, echter het luxe vakantie huisje toch net niet. Ook de luxe was relatief. Alles was aanwezig, maar het huisje was matig onderhouden (losse plinten, kapstok, de badkamer kraan was bijna niet met één hand te bedienen). Er was airco, zo'n mobiel ding maar zonder raam mof. Bij aankomst ontbrak de QR code voor de WIFI, evenals de lekbak voor het nespresso apparaat en het keukenlinnen pakket. De eerste 2 items kon de receptie (zeer vriendelijk) niet oplossen, het keukenlinnen werd meteen geregeld. De WIFI code heb ik zelf ontcijfert vanaf sticker op router. Het zwembad was gesloten wegen "technische problemen". Tenslotte afval: Daar was maar één plek voor op ca 550 m van ons huis.

Zeker voor herhaling vatbaar!
Door Fam vliet op 10-07-2023

Gelegen tegenover het national park, ideaal. Het park zelf staat er netjes bij. Accommodatie erg mooi tegen over een speeltuin met water. Zeker velthorst 4 boeken!

Mooie schone ruime boerderij woning!
Door Milan op 10-07-2023
Zakelijk gereisd

Het verblijf was uitstekend, huisje was schoon en van alle faciliteiten voorzien. Het park zelf zag er ook onderhouden uit. Zal hier zeker nog eens terug komen. Ik heb national park de hoge Veluwe bezocht, ook dit is echt een aanrader om mee te pakken als u verblijft op dit park.

De Twee Bruggen

8.8