/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F02840000-02849999%2FE2846442.jpg)
Gast Inn Workum
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01770000-01779999%2FE1779791.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01770000-01779999%2FE1779691.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01770000-01779999%2FE1779465.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01780000-01789999%2FE1785510.jpg)
/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F01780000-01789999%2FE1785509.jpg)
We hebben de beste aanbieders voor Gast Inn Workum voor je op een rij gezet:
Hotel info
Gast Inn Workum
Mooie eenvoudige kamer met prachtig uitzicht op het water, je kan niets beter wensen. voelde ons meteen thuis. Vriendelijke eigenaar en vriendelijk personeel
Wat een leuk, gezellig en prachtig gelegen hotel. Keurige kamer met prima badkamer. Eigen privé parkeerterrein. Fietsen kunnen worden gestald. Heerlijk ontbijt. Workum is een heel leuk en gezellig plaatsje. Mooie omgeving om te wandelen, fietsen of te varen. Zeer vriendelijke eigenaren. Al met al van mij mag er een ster 🌟 bij.
Prima plek, heel gastvrij, mooie kamers en het eten was heerlijk, zowel het diner als het ontbijt. Een aanrader ! en wij komen hier zeker nog een keer terug.
Gast Inn Workum
Geweldig gastvrij hotel. Hoewel ik geen idee heeft of het hotel sterren heeft enhoeveel, krijgt het van ons 5 dikke sterren. De eigenaresse is zeer vriendelijk en behandelt de gasten of zo'n manier dat je je echt 'thuis' voelt. Het hotel is kleinschalig en zeer gemoedelijk. Drankjes kan je zelf uit de koelkast pakken; er ligt een lijst waarop je vermeldt wat je hebt genomen. Geweldig! Het ontbijt is fantastisch. Vers fruit, lekkere koffie en thee, heerlijke broodjes en beleg en nog veel meer. Alles wordt steeds aangevuld, dus je grijpt nooit mis. Wij hadden de Royal Comfort kamer op de begane grond. Prettige kamer met een eigen terras. Bij de eigenaar kan je ook sloepen en jachten huren. Heerlijk om een dagje (of langer) het water op te gaan. Het hotel ligt op loop-/fietsafstand van het centrum. Het is ook heerlijk fietsen in de omgeving. Hindeloopen ligt op slechts ca. 7 km afstand.
Gasten moeten dit hotel niet vergelijken met een hotel van keten, dit is nl. geen vergelijking. Ons sprak de gastvrijheid, vriendelijkheid erg aan. Eigenaresse is héél behulpzaam en sloofde zich erg uit om het iedereen naar de zin te maken. Ligging van dit hotel is erg mooi en rustig. Oudere personen die moeite hebben met traplopen kunnen hier beter niet komen ivm ontbreken lift. Kamer was op tweede etage, via trap, deze was eenvoudig maar héél netjes. Pluim voor de eigenaar...!!!!
We hadden 3 kamers gehuurd, we kwamen voor een nabijgelegen Autocross, ietwat aan de late kant binnen s àvonds maar alles werd ons uitgelegd en de gastvrouw nam alle tijd voor ons. Het is allemaal Top voor elkaar, zeer goede sfeer, mooie kamers met led verlichting in het plafond, heerlijke douche, goede bedden en koffie en thee op de gang. In de hal staat een grote koeler met allerlei drankjes en je kunt in de grote banken genieten van al het moois om je heen. Zelfs washandjes liggen in de kast! Het ontbijt is prima en voor het ei is er een eierlepel, prima! Buiten heerlijke zitjes, uitzicht op boten en de parkeerplaats direct aan het terras. Alle lof voor de gastvrouw, hier gaan we zeker terugkomen en dan niet alleen voor een Autocross.
Het complex
Totaal aantal kamers | 75 |