- Waardering
- Eetgelegenheden
Camping info
- Draadloos internet
- Huisdieren toegestaan
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie Ga naar accommodatie
- Jan Pieter en Alida Ritzema24-06-2022
Prachtige camping!
Bijna 2 weekjes op deze mooie camping gestaan. Ligt heerlijk rustig nabij Wijckel. Prachtige omgeving om te fietsen en prachtige dorpjes en steden om te bezoeken. Aardige lui die Niels en Tea. Alles keurig schoon en netjes. We hadden mooi weer en erg veel gefietst en de auto daar niet gebruikt. Kortom een camping om eens weer te bezoeken.
- Bakker15-05-2022
- Dirk & Corrie Cederhout10-08-2021
- Ria17-09-2019
- Fam. Houtakkers08-08-2019
Heel mooi !
De Tjasker is een erg leuke, goed verzorgde camping, met een leuke indeling van de ruime plekken, tussen veel groen en bloemen. Goed verzorgd voldoende sanitair. Een erg leuke omgeving in Friesland met mooie fietsroutes en veel dorpen waar van alles te beleven valt, kortom, een aanrader !
- Rita20-07-2019
Fantastisch
Wij wilden nog even een paar dagen vakantie vieren in onze eigen mooie Friesland en kwam zodoende uit bij de Tjasker in Wijckel! Wat een hartelijke ontvangst door Tea, een rondleiding gekregen zodat je alles weet te vinden, we kregen een mooi plekje aangewezen! De camping straalt gezelligheid, netheid en zorg uit met leuke en gezellige hoekjes, vooral op de Hortensia's was ik stiekem jaloers, brandschoon sanitair, in het afwasgedeelte van alles om te gebruiken, super! Menige camping kan hier een voorbeeld aan nemen. Gaasterland is altijd prachtig om te wandelen en te fietsen, dat laatste heb we dan ook zeker gedaan! Tea en Niels we komen graag nog een keertje terug!
- G.en G.16-07-2019
Camping Boerderijcamping De Tjasker info