Landal Waterpark Sneekermeer
We hebben de beste aanbieders voor Landal Waterpark Sneekermeer voor je op een rij gezet:
Over Landal Waterpark Sneekermeer
Landgoed Eysingastate
Vakantiepark- € 208
Summio Havenresort Terherne
VakantieparkGa naar accommodatie*Evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 447
Summio Buitenplaats de Hildenberg
- € 295
Dormio Waterpark Langelille
De ligging
Belangrijke opmerking: Houdt rekening met mogelijke wijzigingen van diensten tijdens uw verblijf. Beperkte mobiliteit: Onze pakketreizen zijn in het algemeen niet geschikt voor personen met een mobiliteitsbeperking. Informeer voor gedetailleerde informatie. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Adresgegevens | 5 Jongebuorren 5, 8493 LX |
Landal Waterpark Sneekermeer
Huisjes mooi, en schoon. Steiger voor de deur maar daardoor geen privacy met zicht op alle buren die op gespreksafstand zitten Qua zwemstrandje hadden we de keuze tussen vies van wieren en dode vis of vol agressieve honden (en eigenaren) ook rond en zelfs op het park (op gespreksafstand dus)
De huisjes zijn mooi gelegen aan het water met redelijk veel buitenruimte. Het buitenmeubilair was echter ernstig aan het verrotten (van metaal) en ook de picknickbank kon wel een opknapbeurt gebruiken. In het chalet was het vies. Overal spinnenwebben met daarin allemaal kleine vieze beestjes. Dit is niet wat je verwacht, als je ziet wat je betaalt voor een week. Ook geen horren voor de ramen wat enorm zou schelen wat ongedierte betreft en viezigheid. Als het heel warm is, kun je niet in het chalet verblijven. Dan is het 30 graden binnen. Geen aanrader dus. Jaren geleden ook op dit park verbleven in een huisje. Dat was sowieso beter.
Een op zich fantastisch gelegen park aan de borders van het Sneekermeer. Rustig gelegen zonder entertainment.. Wij waren hier voor de 2e keer. De eerste keer hadden wij een fantastisch huisje (236) tiptop! Deze keer huisje 111, met een groot nadeel, het bijzonder vuile terras en aanlegsteiger. Eea was bedekt met een flinke laag algen en mos aanslag. De volgende ochtend dit gemeld bij de park receptie, toevallig stond hier ook de huurder van huisje 109 exact met de zelfde klacht. De reactie van de parkleiding was teleurstellend, "wij hebben geen hogedrukreiniger" en het "het is de verantwoordelijkheid van de (particuliere) eigenaar" Opmerkelijk: Schoonmaak wo glasbewassing en tuin wordt wel door Landal wordt geregeld. Ondanks het prachtige weer hebben wij het terras ontzien. Op dag van vertrek bij het inleveren van de sleutels mijn ongenoegen gemeld over het gebrek aan inventiviteit. Zou zouden het er onderling nog overhebben.
Landal Waterpark Sneekermeer
Twee weken met 2 pubers verbleven in een huisje op dit park incl. bootje (gehuurd even verderop in Terherne). We hadden geweldig zomerweer en hebben ons daarom prima vermaakt. Het huisje was goed, je hebt een eigen steiger en door de plaatsing van de huisjes ook privacy. Het water staat via een ophaalbrug in directe verbinding met het Sneekermeer. Je kunt er met een flinke sloep of zeilboot met staande mast makkelijk komen. Het water zit ook vol met een gevarieerd visbestand. Terherne is een leuk watersportdorpje incl. faciliteiten, kleine super en restaurantjes. Maar niet alles is hosanna. Voor kinderen is op het park weinig te doen, naast het water. Het strand waarmee geadverteerd wordt, wordt niet onderhouden waardoor het vogelrustplaats vol onkruid is geworden. Aangrenzend ligt een camping met veelal stacaravans waar niet echt een leuke sfeer hing. Het paviljoen was gesloten (permanent?). We misten dan ook een beetje gezelligheid.
Mooi park aan het water. Nette huisjes. Wat we vooral miste: verduisterende gordijnen en schuurtje voor fietsen in te plaatsen. Neem een klamboe mee om de muggen te weren, ze vreten je op!!!
Wij (gezin met kids 9 jaar en 14 jaar) hebben een heerlijke week gehad in huisje 232 (4-6 pers.) Ruim en netjes met moderne inrichting. Kachel naast de tv aanwezig. Het gaat hier echt om de natuur en het water. Verwacht dus geen Centerparcs. Terherne is een leuk klein dorpje. Goeie wifi en fijne bedden. Tender/sloep gehuurd in de nabije haven en heerlijk de hele dag op het water gevaren. Leeuwarden en Sneek zijn zeker een bezoek waard!